Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, te mit tennél?
hány évesek vagytok? :)
amúgy biztos jelent valamit,ha már írjátok egymásnak,hogy hiányzol,meg szeretlek. Persze mondtad,hogy jó barátok vagytok. de szerintem mindketten többet éreztek. Szóval komolyabban élőben lenne érdemesebb lépni,mert neten keresztül nem láthatod,hogy reagál. Amikor meg együtt lesztek akkor mindenképp éreztesd vele,hogy fontos neked, azt még ne mondd el neki,hogy szereted :D mert attól kicsit lehet,hogy megijdene... Ahogy alakul,nézz mélyen a szemébe... :D fogd meg a kezét vagy nem tudom majd helyzet hozni fogja. De amúgy tényleg kicsit puhatolózz a barátnőjénél és akkor talán biztosabb leszel a dologban. :)
utolsó voltam.
15-15
Rendben, akkor próbálok tenni majd valamit :))
Csak... Rossz így a semmiben lebegni, mert egész nap azt várom hogy beszélhessek vele(nyaral, csak ritkán tudunk) képeit nézegetem, úgyhogy tényleg kedvelem, de eszemben sincs ráeröltetni magam. Ha ő boldog, az már nekem elég. Akkor is ha nem velem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!