Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, te mit tennél?

Figyelt kérdés
Van egy elég félénk lány. Egy idő múlva fel tud oldódni, és akkor már hihetetlen nagy arc. Kiderült hogy kölcsönösen kedveljük egymást. Barátnőjének azt mondta, hogy tökre tetszem neki, de nemhiszi hogy lesz bármi is. Ez most mi? o.O Tehetek valamit? Én nagyon szeretném megpróbálni az illetővel, mert kedves, aranyos, és szép. Ő az ideálom, és nagyon boldog lennék ha összejönnénk. Annyit még kell tudni, hogy most kb egy hétig Balatoni táborban leszünk, ott kellene valamit lépnem?
2011. júl. 9. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát az kellene lépned, hogy amiket ide nekünk leírtál azt a kis csajnak is elmondod...,
2011. júl. 9. 18:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretném elijeszteni, mert ő a legjobb barátom, és rettentően szeretem(mint barátot) de elgondolkoztam, és többet is szeretnék tőle mint barátság. Viszont abba belehalnék, ha emiatt veszíteném el. Úgyhogy elég bonyolult. Az rossz ötlet hogy megkérem másik(lány)barátom, aki mellesleg a legjobb barátnője; hogy puhatolózzon nála?
2011. júl. 9. 18:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem lépj,de a barátnőjét is megkérdezheted,és elvileg "tökre tetszel" neki szóval esélyed szerintem meg van. Csak azért mondta,hogy nem hiszi,hogy lenne bármi is mert bizonytalan,hogy te hogy érzel iránta és úgy gondolja nincs esélye nálad...
2011. júl. 9. 18:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Igenám, csak egyszer kérdezte hogy ki tetszik nekem, és mondtam hogy ő. Először else akarta hinni, de aztán tudomásul vette, és azóta nagyon jóka beszélgetünk :) Szerinted, kedves Utolsó Válaszoló, a lánynak milyen jeleket(sajnos egy hétig még csak neten, utána élőben is) küldjek, vagy mit írjak, amiből rájöhetne hogy szeretem? Már becézgetjük egymást, így hiányzol, úgy szeretlek, stb. Ez jelenthet valamit? :$(ne haragudjatok meg, még nem volt komoly kapcsolatom:P)
2011. júl. 9. 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:

hány évesek vagytok? :)

amúgy biztos jelent valamit,ha már írjátok egymásnak,hogy hiányzol,meg szeretlek. Persze mondtad,hogy jó barátok vagytok. de szerintem mindketten többet éreztek. Szóval komolyabban élőben lenne érdemesebb lépni,mert neten keresztül nem láthatod,hogy reagál. Amikor meg együtt lesztek akkor mindenképp éreztesd vele,hogy fontos neked, azt még ne mondd el neki,hogy szereted :D mert attól kicsit lehet,hogy megijdene... Ahogy alakul,nézz mélyen a szemébe... :D fogd meg a kezét vagy nem tudom majd helyzet hozni fogja. De amúgy tényleg kicsit puhatolózz a barátnőjénél és akkor talán biztosabb leszel a dologban. :)

utolsó voltam.

2011. júl. 9. 19:15
 6/6 A kérdező kommentje:

15-15

Rendben, akkor próbálok tenni majd valamit :))

Csak... Rossz így a semmiben lebegni, mert egész nap azt várom hogy beszélhessek vele(nyaral, csak ritkán tudunk) képeit nézegetem, úgyhogy tényleg kedvelem, de eszemben sincs ráeröltetni magam. Ha ő boldog, az már nekem elég. Akkor is ha nem velem :)

2011. júl. 9. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!