Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet titokban tartani egy kapcsolatot?
Figyelt kérdés
A lány családja nem tudhatja meg.
15/F
2011. júl. 9. 11:58
11/18 anonim válasza:
"A titok a te foglyod, ameddig megtartod; de te leszel a foglya, amint tovább meséled." (zsidó közmondás)
12/18 anonim válasza:
Én most 22 vagyok, de a kamaszkoromat viharosnak nevezném. Az én anyám 2 évig még csak nem is sejtette, hogy van barátom...nem is tudta volna meg, ha fel nem túrja a szobámat a naplómért. :)
13/18 anonim válasza:
Nem tudom meddig lehet, de a párom már 17 hónapja titkolja a családja elől (van rá oka, de az nem tartozik ide), hogy vagyok neki, miközben minden barátja és haverja tudja. Tehát elvileg sokáig.
14/18 TheAnonymus11. válasza:
Ha csak a család nem lép fel a gyakorikérdések oldalára,akkor elméletileg te mondod meg meddig.
15/18 anonim válasza:
De miért kell titokban tartani egy kapcsolatot?
16/18 anonim válasza:
mindaddig amég el nem mondjátok egy harmadik személynek aki megbízhatónak Tűnik...
vagy amég egyikőtök be nem sokall
17/18 anonim válasza:
Vigyázz, mert az ilyen kapcsoltnak könnyen kiszeretés lehet a vége. Megmérgezi a kapcsolatot.
És mire rádöbbentek, hogy mennyire szeretitek egymást,nem lesztek együtt.
Mert egyikőtöknek biztosan elege lesz.
DE kérdező, miért kell titokban tartani?
És még kapcsolatban vagy, vagy már szakítottatok?
18/18 A kérdező kommentje:
A szülei utálnak :( és igen kapcsolatban vagyok
2011. júl. 15. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!