Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam? (kérdésed. )

Figyelt kérdés
Voltam egy buliba a barátom nélkül, beszélgettem egy sráccal és búcsúzáskor adott két puszit, de a második kicsit elcsúszott, kb a szám szélére :( De ez véletlen volt, ez úgye nem megcsalás? Nagyon szeretem..
2011. júl. 9. 11:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
tejóég...miért lenne az
2011. júl. 9. 11:03
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha nem szereted, és nem szándékosan történt, miért lenne megcsalás? Én anyumnak is mindig adok puszit!:P
2011. júl. 9. 11:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Véletlen volt, és te nem is gondoltad komolyan. Ugye a barátodat szereted? Akkor nem megcsalás, hiszen nem is akartad és utána se akartad.
 4/12 mimano ***** válasza:
51%
Te akartad azt a puszit? Ha nem, akkor nem az, de én a helyedben elmondanám a barátomnak. Az őszinteség nagyon fontos.
 5/12 mimano ***** válasza:
Pontosítok: úgy értem a SZÁDra akartad-e azt a puszit.
2011. júl. 9. 11:06
 6/12 A kérdező kommentje:
Csak mert félre csúszott és tényleg cs két arcra puszi kellett volna legyen. Szeretem nagyon és nem is érdekel csak már ezért is bűntudatom van :(
2011. júl. 9. 11:06
 7/12 A kérdező kommentje:
Dehogyis, nem a számra, csak két baráti puszi, csak a második komolyan véletlenül mellécsúszott de az is épp h a szám szélére. Nem akarok semmit a sráctól, nagyon szeretem a barátom.
2011. júl. 9. 11:08
 8/12 mimano ***** válasza:
100%
Akkor ne legyen bűntudatod! Egy ártatlan baleset volt. Nyugodj meg.
2011. júl. 9. 11:22
 9/12 anonim ***** válasza:

Nálam hasonló volt a helyzet. Az illetö tudja, hogy házas vagyok és gyermekem is van, ennek ellenére bepróbálkozott. Teljesen váratlanul, minden elözmény nélkül, beszélgettünk és lekapott, persze elhúztam a fejem. Elmondtam a férjemnek, öt megölte volna, de rám nem haragudott, mert nem tehettem róla.

Szóval nem megcsalás!

2011. júl. 9. 11:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer edzésen esett az ölembe az egyik lány, mikor váltás volt, mi fiúk ültünk a kispadon, az egyik lány meg "teljes mellbedobással" nekem jött, pont az arcomba... És ezt látta a barátnőm is, mert azzal a lánnyal van egy csapatban. Nekem is bűntudatom volt, pedig én csak ültem és néztem a meccset...:S
2011. júl. 9. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!