Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy tetszem-e neki?
mind2en 16 évesek vagyunk (én vagyok a fiu) és nekem nagyon tetszik, néha amikor találkozunk mindig rámmosolyog és a szemembe néz, de msnen meg alig ír valamit a szmájlikon kívül és túl sok érdeklődést sem mutat felém.Eléggé népszerű lány és sokat "áradozik" a helyes izmos sportoló fiukról.járjak én is sportolni?Egy lány hogy mutatja ki a tetszését? gondolom nem nyomul mint egy fiu.
Köszönöm szépen előre is a segítséget
ha elvileg küldi a kib*szott jeleket amiket a lányok szoktak akkor bejössz neki...
azt már ne kérdezd hogy mik azok a rohadt jelek, de elvileg ezt fejből kéne tudnunkxD
Nos a mosolygás azért nem biztos dolog,főleg nem a lányoknál,mert ha olyan "csupaszív" típus,akkor a hajléktalanra is rá mosolyog,sőt szinte mindenkire,aki ismeretlen vagy szimpatikus. Minden esetre az biztos ,hogy kedvesen, pozitívan gondol rád,ha mosolyog.A tekintetét le kéne videóznod,hogy megtudjuk állapítani,hogy mit jelent,szóval azt nem tudom.
Velem is van olyan,hogy rám ír valaki aki tetszik,még akkor se koncentrálok teljesen a beszélgetésre.Bizonyára fáradt lehetett,vagy unott vagy valami mást csinált éppen a gépen.De a törődés és az oda figyelni akarás jele,a szmájli küldözgetés.
Helyes izmos fiúkat bírja,mint szinte mindenki,de ezek olyan semmilyen dolgok nála,mert akkor nem beszélne ennyire nyíltan róla.Úgy érzi,hogy nincs súlya a dolognak ,ezért dumál róluk.
A csajok nagyon ritkán nyomulnak.Általában keresi a testi kontaktust,hagyja ,hogy megérintsd a derekát,általában kimeresztik a szemüket,valamit babrál a szájával vagy harapdálja az ajkait.Haját igazgatja,és legtöbbször megváltozik a hangszínük,esetleg kihúzzák magukat.
Hát sok szerencsét. :)
Váó, ezeket nem is tudtam, sokat segítettél!
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!