Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyok, meg vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok, meg vagyok érte őrülve és fogalmam sincs mit tegyek?

Figyelt kérdés
Régen együtt jártunk, sokáig mondjuk szüneteket leszámítva 4 évig összesen és totál beleszerettem, vele minden mesés volt,de ellentétek vagyunk úgyhogy sokat veszekedtünk is, de mind1 nem is ez a lényeg hanem, hogy egy éve szakítottunk és azóta nem is találkoztunk most újra felhívtam, nem bírtam ki h ne keressem meg, mert még most sem tudtam kiverni a fejemből és a szívemből, találkoztunk, csókolóztunk, aztán újra hatásszünet ő nem keresett, én újra, újra találkoztunk és megint ugyanolyan szép volt minden...csókolóztunk és már több is volt... mert nem tudok neki ellenállni, megbabonáz...de,aztán elmegy és ennyi...és aztán nem keres, ha én nem keresem, már próbáltam, abban reménykedni, ha én nem keresem úgyis ő fog, de nem...aztán megint én...mindig én...és ha találkozunk törődik velem, mint régen, minden olyan szép, de amúgy meg nem keres...én pedig iszonyatosan szerelmes vagyok velé,szinte érte élek..utolsó találkozásunkkor beszélgettünk és felajánlottam neki, hogy legyünk barátok, de ismét elcsábított...de szó sincs újrakezdésről és emiatt szenvedek, mit kellene tennem????Tudom, hogy h bénaság amit csinálok, de megőrülök nélküle, nem bírom ki, hogy nem keressem...de mindig csak én...mit tegyek?
2011. júl. 8. 23:31
 1/9 mimano ***** válasza:
Felejtsd el. Ez az egyetlen ésszerű dolog amit tehetsz.
2011. júl. 8. 23:33
 2/9 A kérdező kommentje:
jah és lány vagyok 19 éves
2011. júl. 8. 23:33
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,már megpróbáltam de nem ment...:S vagy csak nem is akartam igazán...talán..meg kellene szereznem, de hogy?
2011. júl. 8. 23:40
 4/9 mimano ***** válasza:

FELEJTSD EL.

Nem kellesz neki... Egy-két alkalomra jó vagy, de többet nem akar tőled, nem elég világos? Ne áltasd magad, próbálj túllépni rajta. Magadnak ártasz ezzel.

2011. júl. 8. 23:46
 5/9 A kérdező kommentje:
hát igen, iagazad van..azért adom oda neki magam...mert hiszek abban, hogy egyszer majd csak...majd csak annyira én is leveszem a lábamról, mint, ahogyan ő engem....
2011. júl. 8. 23:49
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

"Szerelmes vagyok, meg vagyok érte őrülve és fogalmam sincs mit tegyek?"

Szerintem legyél öngyilkos.Ez a legjobb megoldás.A társadalomnak nincs szüksége az ilyen lelki nyomorékokra mint te.

2011. júl. 8. 23:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam már rá, köszi....de hidd el, hogy szükségük van rám!
2011. júl. 8. 23:55
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

"Gondoltam már rá,..."

Jó úton haladsz csak így tovább!

2011. júl. 9. 00:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Óhhh bárcsak megismerhetnélek kicsi nagyszájúm...vajon fiú vagy vagy lány....azért mert ha megismernél lehet nem kívánnád ezt...egyébként nem szeretem a rosszindulatosságot és vele együtt persze a rosszindulatú embereket...
2011. júl. 9. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!