Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-18 éves lányok! , Milyen külső és belső tulajdonságú fiúk tetszenek? (nem tudok rajtuk az ízléseteken kiigazodni! )
Nem tudom eligazodni a lányok ízlésén. :((
Ilyen kérdések ötlöttek fel bennem, hogy mi az ami nagyjából minden lánynak, bejön külsőleg és belsőleg:
-Külső megjelenés (ruha, haj, cípő, ékszer, tetkó stb)
-Stílus (rocker, stb..)
-Belső (jófiú, rosszfiú, okoskodó, nagyszájú, megmondja a frankót, bunkó stb..)
-Megnyilvánulása a többi emberekhez (ilyenre gondolok, hogy vezető, vagy visszafogott, szerény stb)
17F
Legyen önmaga, ne utánozzon semmit. De nekem pl. az a legfontosabb, hogy igazán tudjon szeretni, és ne csak szórakozni akarjon a lányokkal.
15/L
23:00-ás vagyok.
Kérdezted, hogy hogy értem, hogy partyarc. Bocsi, ez tényleg érdekes... Szóval én itt inkább arra gondoltam, hogy jópofa, társaságban beszél, bohóckodik, mindig megtud nevettetni, feldobja a hangulatot.
De ha valaki olyan titokzatos, csendes, az is lehet jó.
Azt meg hogy ne udvaroljon minden lánynak úgy értem, hogyha akarok a fiútól valamit, akkor zavar, hogy mindenkinek teszi a szépet. Mindenkivel lehet kedves, meg néha bókolhat, de én olyan fiúval nem állnék le, aki hetente váltogatja a barátnőit, meg semmi hűség nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!