Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez meg hogy lehetséges?
Nekem az egyik exem volt ilyen. A telefonon úgy beszélt velem, mint a kutyával, lekezelően. Bezzeg mikor személyesen is találkoztunk és szemére vetettem, akkor még ő volt felháborodva.
A barátaimat lehordta a sárga földig és szarba nézte őket. Ritkán ugyan, de találkoztam az ő baráti körével is, mit mondjak nagyon rosszul éreztem magam velük. Ezt szóvá is tettem, amikor megint csak az én barátimat ócsárolta (ő sosem találkozott velük). Annyira megsértődött, hogy nem szólt hozzám 2 napig.
igen de a szemembe ilyeneket nem mond akkor kedves
csak msn-en ..
éretlen tahó,aki szégyelli az érzéseit. amikor senki se látja,aranyos,de az utcán már a kezedet se fogja meg.
felejtő! kivéve ha mindketten 11 évesek vagytok,akkor még változhat
Utolsónak üzenem hogy ne legyen felszínes!
Az utcán nem másokért élünk!!!Minek törődnek egyesek azzal hogy ki miért és hogyan van az utcán???Én le sz...om ,hogy más mit csinál!!!
A barátaid fiúk vagy lányok?
Mert ha fiúk akkor a pasid jogosan csesztet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!