Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez meg hogy lehetséges?

Figyelt kérdés
a párom mikor együtt vagyunk kedves romantikus, de msn-en ugy bezsél velem mint akutyával, és szidja barátaimat többször kértem fejezze be, azt mondta szolás szabadság van, és ő sértődött meg!! aztán mikor eljön olyan kedves, aranyos... már mondtam neki ezt de nem nagyon veszi észre magát.. szerintetek?
2011. júl. 8. 21:24
1 2
 1/12 anonim válasza:
Szerintem skizofrén. :DD
2011. júl. 8. 21:26
 2/12 anonim ***** válasza:
hát az ilyen ambivalens személyiségeket nem szeretem. tény hogy mindenki kicsit másként kommunikál internetországon keresztül dehát ezt illik kompenzálni amennyire csak képes rá az illető
2011. júl. 8. 21:26
 3/12 A kérdező kommentje:
hát igen.. de nem tudom, ezt az oldalát eddig nem ismertem
2011. júl. 8. 21:30
 4/12 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik exem volt ilyen. A telefonon úgy beszélt velem, mint a kutyával, lekezelően. Bezzeg mikor személyesen is találkoztunk és szemére vetettem, akkor még ő volt felháborodva.

A barátaimat lehordta a sárga földig és szarba nézte őket. Ritkán ugyan, de találkoztam az ő baráti körével is, mit mondjak nagyon rosszul éreztem magam velük. Ezt szóvá is tettem, amikor megint csak az én barátimat ócsárolta (ő sosem találkozott velük). Annyira megsértődött, hogy nem szólt hozzám 2 napig.

2011. júl. 8. 21:35
 5/12 A kérdező kommentje:

igen de a szemembe ilyeneket nem mond akkor kedves

csak msn-en ..

2011. júl. 8. 21:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Tudod lehet úgy van vele ,hogy nem akar téged megbántani ,mert szóban jobban fájna,meg veszekedés is lenne belőle...így leírva könnyebb túlesni dolgokon!Nem gondoltál bele ,hogy igaza van mikor msn-en ír??? Most akkor ki nem veszi észre magát???
2011. júl. 8. 22:10
 7/12 anonim ***** válasza:

éretlen tahó,aki szégyelli az érzéseit. amikor senki se látja,aranyos,de az utcán már a kezedet se fogja meg.

felejtő! kivéve ha mindketten 11 évesek vagytok,akkor még változhat

2011. júl. 8. 22:57
 8/12 anonim ***** válasza:

Utolsónak üzenem hogy ne legyen felszínes!

Az utcán nem másokért élünk!!!Minek törődnek egyesek azzal hogy ki miért és hogyan van az utcán???Én le sz...om ,hogy más mit csinál!!!

2011. júl. 8. 23:01
 9/12 A kérdező kommentje:
én 16 vagyok és 19, és neki nincs igaza, a barátaimat akkor se döngölje földbe, az övé se jobbak és én se bántom meg vele. szóval nincs igaza, főleg h már többször kértem h legyen rám tkintettel, de ha együtt vagyunk az utcán is megfogja akezem, nagyon szeret olyankor,és kedves, aranyos, stb.. csak msn.en van szar hangulata:S
2011. júl. 9. 07:42
 10/12 anonim ***** válasza:

A barátaid fiúk vagy lányok?

Mert ha fiúk akkor a pasid jogosan csesztet!!!

2011. júl. 9. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!