Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/fiúk! Nektek bejönnek a cigány csajok/pasik?
a rendes cigány - mert ismerek (fősulis, rendes, ápolt, becsületes - annak pl a cigányhaverja lopta ki a kabátzsebemből a pénzt, amikor náluk voltam....
ennyit a rendes cigányokról is...meg vannak a köreik, ha velük foglalkozol bekerülsz közéjük.a nem rendesek közé.
mert a rendes cigány tesója/haverja a nem rendes cigány...
Örülök, hogy minden kommentáló becsületes, (nem lop, hazudik), BKV-n csak jeggyel utazik, az iskolában a maximumot hozza ki magából, a munkahelyén 110 %-ra teljesít, tiszta erkölcsű, ( pl. nem dug félre), a család a mindene, tisztelet tudó és türelmes másokkal szemben, az erőszakot elítéli és mélységesen megveti, abortuszra nem megy,(lsd. keresztyéni szeret), abszolút törvény tisztelő, mindenkor kiköveteli az ÁFÁ-s számlát, illetve kiadja azt, a megfelelő adókat határidőre befizeti, egyszóval jó hazafi...nem olyan mint ezek az izék...szóval cigányok......
De ha mégsem vagy ilyen, és mély szegénységben élsz majd...akkor holnap TE lépsz majd a társadalom szemétdombjára, s TE keresed a megélhetési stikliket...lopsz csalsz hazudsz, s leszel akár megélhetési bűnöző???!!!...vagy már az vagy??? Csak TE különbözöl tőlük, mer a bőröd színe egy árnyalattal világosabb....
Nem! Nem! Nem!
Mert inkább éhen halok, mint hogy a dögkonténerből szedjem ki a döglött lóhúst, akit előttem már félig elfogyasztottak a kukacok!!!
Kedves 18:56!
Én jeggyel utazom a buszon, iskolába rendesen bejárok Tanulni(és nem csak melegedni-.-) Tisztelem és szeretem a szüleimet/testvéreimet, nem vagyok hűtlen, elítélem és primitív dolognak tartom az erőszakot, soha senkinek nem loptam el a pénzét vagy juttattam kórházba, törvénytisztelő vagyok, nem volt abortuszom és még az adót is fizetem! Szeretem a hazámat!
Egyszóval, én egy jó hazafi vagyok, DE!!! ha én kerülnék bajba még mindig a semmirekellő/bűnöző cigányokat támogatnák, azért mert felzárkóztatás/diszkrimináció/rasszizmus/integráció stb. Tehát jogosnak tartom a cigányellenes indulatokat és a bizalmatlanságot a politikában! Magyarország legyen a magyaroké!
amúgy a politikánk cigánypárti....
egy példa:
ha egy magyar megver egy cigányt nagyobb a büntetése, mint ha cigány verne meg magyart
Nekem tetszenek a szép lányok, mindegy milyen a bőrszíne.
F/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!