Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom fenn van egy szexpartner kereső oldalon! (többi lenn)?
Beírtam a google-be a nevét és kb. 5. helyen kiadta, hogy regisztrált egy ilyen oldalra.
Még csak 1-2 hónapja vagyunk együtt és a regisztrációs dátum megismerkedésünk napjától számítva egy hétre esik.
Tudom, ez az 1-2 hónap nem egy hosszú idő, de mégis mire véljem ezt? Mert ez nem is egy társkereső oldal, hanem annál gusztustalanabb!
19/L
Hallod, legalább nők vannak az oldalon?
Én pasim gépén travis szexpartnerkereső lap volt... XDDD Na azt b.meg gondolhatod, mi zajlott le bennem. Erre kiderült, hogy nem is ő nézte. (Én rákérdeztem a dologra.) De ha kiderül, hogy félre is lép, valszeg otthagyom.
20L
És a mérete is meg volt adva róla, Kérdező?:)
Jól van na csak kivincsiskodok picit.:D
elsőre ez jutott eszembe, nagyon jó könyv, kedves kérdező, vedd meg neki, vagy olvass bele te, és meríts ötleteket! én imádtam! :D
Én 2 éve vagyok együtt a barátommal. Mi is 1-2 hónapja jártunk amikor ugyanez történt a kapcsolatban. Ő aznap írt egy lánynak, amikor összejöttünk.
Én azonnal borítottam a bilit, hogy ez nem fér bele a kapcsolatba stb.
És boldogan élünk amíg meg nem halunk:P
Szóval mindenképpen tisztázd vele ezt.
Mai napig jönnek az emailjére ilyen fajta üzenetek: Régen regisztrált szexpartner kereső oldalunkra.blabla.... De megmutatja nekem, aztán törli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!