Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom fenn van egy szexpar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom fenn van egy szexpartner kereső oldalon! (többi lenn)?

Figyelt kérdés

Beírtam a google-be a nevét és kb. 5. helyen kiadta, hogy regisztrált egy ilyen oldalra.

Még csak 1-2 hónapja vagyunk együtt és a regisztrációs dátum megismerkedésünk napjától számítva egy hétre esik.

Tudom, ez az 1-2 hónap nem egy hosszú idő, de mégis mire véljem ezt? Mert ez nem is egy társkereső oldal, hanem annál gusztustalanabb!

19/L

2011. júl. 7. 23:34
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Írj neki azon a "társkeresőn", esetleg kérj is tőle talit (álnéven) - ha a pasid jön el rá, akkor gáz van, és dobd, akármit is mond ezután...
2011. júl. 7. 23:43
 12/38 A kérdező kommentje:

az előbbi az elsőnek szólt...

Amúgy minden stimmel: lakhely, életkor, szem,hajszín, súly, magasság, sorolhatnám.

de elvileg a regisztráció napján lépett be utoljára..

2011. júl. 7. 23:43
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Nagy jelentőséget ne tulajdoníts neki, én is volt, hogy összejöttem valakivel, és nem töröltem a regisztrációimat, levelezgettem is, és csak hetekkel később untam meg az egészet. Nem találkoztam már senkivel akkor, rájöttem hgoy a nőm fontosabb (1 év múlva megbántam, de mindegy). Ha igazán szemét akarsz lenni, akkor írj neki álnéven, és meglátod, mit fog reagálni - de lehet, hogy ezt jobb, ha nem csinálod meg a saját lelki békéd érdekében. Inkább egy veszekedésnél húzd elő a dolgot, és figyeld, mint mond rá, utána meg ígértesd meg vele, hogy eltűnik a társkeresőről, vagy beszéljétek meg.
2011. júl. 7. 23:46
 14/38 A kérdező kommentje:

igaz, lehet inkább csak megjegyzem a dolgot, de nem felejtem el! De azért ha abból indulunk ki, hogy ez egy szex oldal...

és már bocsi, de szerintem aki ilyen oldalra teszi fel magát, az ezzel le is írta, ki ő....

2011. júl. 7. 23:51
 15/38 anonim ***** válasza:
53%

na akkor most leírtad,ki ő.

egyéb kérdés? :D

2011. júl. 7. 23:52
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább írj neki álnéven, stb... Most lehet, hogy "csak megjegyzed későbbre", de akkor addig a bizonyos későbbig ezen fogsz rágódni, hogy na most ő az-e, vagy sem...
2011. júl. 7. 23:56
 17/38 A kérdező kommentje:
de az már 100%, hogy ő. település,szem/hajszín, testsúly(!), magasság(!) mind-mind megegyezik!
2011. júl. 7. 23:58
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Végül is mit szerettél volna kérdezni?
2011. júl. 8. 00:00
 19/38 A kérdező kommentje:
Azt, hogy: van-e jogom számon kérni, mikor még csak 1 hete ismertük egymást, és elvileg a regisztráció napján lépett be utoljára.. Jelent ez egyáltalán valamit? Mert, ha mondjuk azt látnám, hogy tnap is fenn volt, az egészen más lenne..
2011. júl. 8. 00:02
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
tudod, az a baj, bár ezt te is tudod :) hogy mostmár tudsz erről. igazából, ha hosszútávon tervezel a sráccal, akkor a legegyszerűbb lenne ezt itt és most megbeszélni vele. mert ennél csak rosszabb lesz, ha például valamikor látod, hgoy megint belép (mert úgyis figyelni fogod) satöbbi. és akkor már te is magyarázkodhatsz, hogy mióta figyelgeted, most viszont még mondhatod, hgoy egyszerűen csak rákerestél...
2011. júl. 8. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!