Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalom a férjemet, mi legyen ezután? Elítélendő amit művelek? (többi lenn) 25/N

Figyelt kérdés
Most valószínű mindenki botránkozik!A történetem a következő!7 éve vagyunk házasok,van 2 fiúnk,az első fiúnk születése után megromlott a kapcsolatunk(szokásos téma:az apa menekül otthonról,haverok,nők stb),akkor elakartam hagyni,de nem engedte,na meg nem is voltépp lehetőségem rá ugyanis ismét terhes lettem ,anélkül,hogy akartam volna,de aférjem bejelentette ha máshogy nem maradok veleígy fogok!Azóta megint eltelt2,5 év és magányosan ,folyton bezárkózva agyerekekkel immáron 6 éve kicsit besokalltam!Nyitottunk egy használcikkkereskedést és egy srác folyton járt vásárolgatni volt,hogy a feleségével volt,hogy egyedül,egyszer csak azon vettükészre magunkat,hogy csókolózunk,ennek folytatása volt 2x lefeküdtem vele,aztán jött a nagy lebukás,azaz az ő felesége megtudta valahogy és eljött tisztázni velem a dolgokat illetve a férjemnek elújságolni mi a helyzet!Nos volt án cirkusz,pofonok ,megalázás stb.De nem bántam meg,bár tény,hogy lelkiismeretfurdalásom volt,de úgy éreztem ennyi nekem is jár,egyébként ,meg soha más férfival előtte nem voltam a férjemen kívül!A lényeg az hogy a srác felkeresett újra,ugyanis szerelmesd és hát őszintén szólva én is!Szóval megint együtt vagyunk!Nem tudom mi tévő legyek,a férjem betegesen ragaszkodik évek óta próbálom rávenni,hogy válljunk el,de csak fenyegetőzik!Félek,ha megint lebukunk nem marad ép csontozatom!
2011. júl. 7. 23:28
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Indíts válást! SZERINTEM nem fogják elvenni tőled a gyerekeket! Így nem élhetsz..!
2011. júl. 8. 01:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!