Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjak le róla? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki tetszik, egy osztályba járunk. Sokat röhögtünk együtt suliidőben. A legtöbben azt mondták, h én is tetszek neki, és már volt olyan, h a bnőm hallotta, h rólam beszélnek a haverjaival. Talán ha nem most jött volna a nyár, hanem mondjuk 1 hónap múlva, akkor lehet járnánk. Most nyáron teljesen megszakadt a kapcsolatunk. Facen sem beszélünk. Most már nem válaszol az üzeneteimre sem. Nem tudom, mit tegyek. Szerintetek mondjak le róla?2011. júl. 7. 22:44
2/6 anonim válasza:
Egy kis szünet nem árt, majd folytatjátok szeptembertől.
Ha hiányoztál neki, akkor úgyis keresni fogja a társaságod.
3/6 anonim válasza:
aaz én kérdésem rövid?
kérdezd meg tőle...
4/6 anonim válasza:
Én a gimi alatt ebben éltem 4 évig... nem lett belőle semmi, senki másra nem figyeltem, kimaradt az életemből a diákkori szerelem. 19 évesen volt az első barátom.
Várd meg a nyarat, de aztán tisztázzátok a dolgot (avgy puhatold ki), ne vesztegesd rá az időd. Ha nem éri meg, akkor legalább te tudj továbblépni, ha már én nem voltam ilyen okoska:P
23L
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2011. júl. 8. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!