Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki az ha 14 évesen még nemvolt pasim?
Figyelt kérdés
Vékony vok sokak mondják hogy szép vagyok,
de még nemvolt pasim :(
2011. júl. 7. 21:57
11/16 anonim válasza:
az a ciki ahogy most ismerkedsz :)
12/16 anonim válasza:
Nem ciki. Nekem 19 évesen lett először kapcsolatom, na és? Nem kell mindenkivel összejönni akkor is, ha már "ránézésre" se jön be az illető, csak azért, mert másoknak is van barátjuk. Inkább a hosszútávú kapcsolatot keresd, az igazi barátokat, stb. Hiába tűnik közhelynek.
13/16 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
nekem a külső számit, jól nézel ki legalább? XD"
bazzd ez komoly??? 14 évesen nem volt pasid?? gáááz... később se lesz ha csak a külsőt nézed... a belső értékeket kéne megtalálnod... ez nevetséges... kis 14 éves, azt hiszed gyik-on fogsz palit találni magadnak?... LOOOOL vagyis inkább TROOOLLLOOOLLLOOL
20/L
U.I:
ide iratkozz fel legyszives, itt megtalalod a hozzad hasonlo gyokereket :) vagy esetleg [link]
itt is sok a hozzad hasonlo pisis :)
21/F
14/16 anonim válasza:
Az biztos, hogy jó nagy szánalom vagy te.
14 évesen már a fél városnak át kellet volna rajtad menni.
15/16 anonim válasza:
az a ciki ha ilyenkor már vaN minimum 10 pasid... na az ciki lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!