Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek annak a lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek annak a lánynak akinek már mindene megvan?

Figyelt kérdés
a csajom apja politikus úgyhogy elég gazdagok és a csajomnak mindene már megvan.holnap lesz a születés napja.mit vegyek neki??
2011. júl. 7. 21:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát hogyha elkényeztetett, akkor az necces helyzet.

Amúgy vehetsz neki parfümöt, sminket (szájfény, rúzs, szempillaspirál, púder), vagy akár körömlakkot is. Most így ennyi jutott eszembe. Vagy pedig veszel valamit és mellé még egy szál rózsát. :)

2011. júl. 7. 21:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Sört.
2011. júl. 7. 21:29
 3/11 anonim ***** válasza:
Esetleg valami ruhaneműt, vagy egy könyvet, ha szeret olvasni. Ha nem, akkor virágot, vagy smink cuccot, az általában bejön, persze olyasmit, ami illik hozzá. Ha végképp semmi, hívd el buliba, vagy egy vacsorára.
2011. júl. 7. 21:32
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
Semmit? Rajzolj neki valami szépet vagy origamizz össze valamit... A lényeg a kreativitás és lássa a műveden hogy szenvedtél vele
2011. júl. 7. 21:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, csak a faterja pártjával ellentétes dologra utaljon, pl. fideszes/lmp-s/maszopos fater esetén vmi magyaros cuccot, azok arra allergiásak, ha maszopos, akkor egy vödör narancsot, és így tovább :D :D
 6/11 cottoncutee ***** válasza:
100%

uborkalekvárt!

ritka ;)

7/11 anonim válasza:

körömlakkor,rúzst ,ilyeneket ne vegyél,mert hátha nem találod el az izlését,ezeknek a kritériumoknak nehezen lehet megfelelni,én már csak tudom.

nem tett mostanában valamire utalást?

valami cuki kis bugyit esetleg :)

vidd el valami olyan helyre,ami érdekelheti,vagy jó élmény fűződik hozzá.

7végi kirándulás,ha szeret túrázni,kalandpark,sőt a kánikulában aquapark.

akinek mindene megvan,annak én inkább programot szerveznék.vagy menjetek el vásárolni,és mond azt neki,válassza ki,hogy mit szeretne,és te megveszed,de ez annyira nem eredeti.

2011. júl. 7. 21:36
 8/11 anonim ***** válasza:
82%
szilvásbuktát mert azt szeretem
2011. júl. 7. 21:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

süss neki sütit, értékelni fogja:)

meg virág(dee az alap)

de egy program tényleg jobb, mint a tárgyak.

vagy írhatsz neki cd-t

esetleg egy nyaklánc(nem kelld rágának lennie, csak hogy tőled kapta)

ennyi jutotte szmbe én ilyeneknek örülnék:)

2011. júl. 7. 21:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Azoknak semmi se jó! Volt egy barátnőm, neki igaz "csak" 300ezret keres az apja azzal hogy pár óráig a kormány mögött ül, semmi se jó neki mindig hisztizik mindenért kibírhatatlan volt!
2011. júl. 7. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!