Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Előfordult már veletek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már veletek, hogy szakítottatok a párotokkal, akivel esetleg már régóta együtt voltatok, rövid időre összejöttetek valaki mással, majd rájöttetek, hogy mégis az előző kell?

Figyelt kérdés

Hogy történt? Írjátok le légyszi azt is, hogy mennyi idősök voltatok akkor, és mennyi ideig tartott a kapcsolat, mikor szakítottatok, illetve mennyi idő után jöttetek újra össze!

Persze azok is írjanak, akiVEL szakítottak és akiVEL később újrakezdték!

2011. júl. 7. 20:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mi 1 év 1 hónapot jártunk együtt, aztán egyik napról a másikra szakítottunk, azért mert szerinte én nem akartam dolgozni, csak henyélni. Természetesen ezt az állítását megcáfoltam és én közben összejöttem mással. Amíg külön voltunk történtek más dolgok is, amikről nem beszélnék, mert még mindig fáj az emlékük. Aztán fél éves szünet után újra megjelent sz életemben. Ennek lassan 10hónapja. Azóta is együtt vagyunk és most még jobban szeretjük egymást, mint azelőtt!
2011. júl. 12. 22:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Nektek baromi nagy mákotok van!

Az én volt barátommal 3 évig voltunk együtt,azóta is rendszeresen találkozunk és szakítás után kb. 2 hónapra már megint szex,ami azóta is megy ill. jobbára csak az van(3 hónapja).

Ő az ilyen újrakezdős dolgoknak nem látja értelmét és ezt ha olyan kerül szóba el is mondja, ellenben mikor bejelentettem neki h más fiúval fogok találkozni nem tetszett neki, nagyon nem érezhetően rosszkedvű lett.

Kicsit furi, h. barátok de mégsem...

Az első szakítás utáni szexnél azt mondta csak azért képes rá mert még nincs túl rajtam...etzek szerint azóta se,és akár érezhet is többet mint puszta barátság.

Viszont örökké nem mehetnek így a dolgok...főleg h. lassan én kezdem tehernek érezni, vagy rendes kapcsolat vagy akkor tényleg legyen barátság és kész...

2012. márc. 7. 22:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Előző vagyok: azt még hozzátenném, hogy én azóta is szeretem,de ha ő nem akarja kénytelen vagyok továbblépni, hiába ő a nagy Ő nekem (még pasiideálban is)!

És sose mond semmit ami utalhatna h szeretné vissza...de megjegyzi mindig h. jó az illatom a sminkem etc...és folyton keres ha nem hall rólam,felveti találkozunk-e ha nem jön össze, rosszkedvű....

Azt még hozzá kell tennem h. ez a szoros kapcsolattartás végig fennállt a 3 év alatt.

Hétvégén bulizni megy, viccelődve írtam is,majd felszed vmi jó nőt, ő meg egyből elhessegetett h. nem csajozik hagyjam már a hülyeséget...

Nem értem őt.. :(

2012. márc. 7. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!