Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kijárna egy olyan fiúval, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kijárna egy olyan fiúval, aki szeret sétálni, szereti a természetet, nem az a bulizgatós fajta, és romantikus?

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 20:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

ÉN! Imádnám, ha találnék magamnak egy ilyen pasit, de persze külsőre is legyen megnyerő.

Buliban? Voltam már párszor... de mi a franc jó abban hogy olyan zaj van, amitől beszakad a dobhártyád, sok bagós befüstöl és sok hülye cigivel a kezében rázza a seggét, nemtörődve azzal ha kiégeti valaki ruciját, sok részeg pasi leszólít, meg akaratod ellenére taperolgat... esetleg leiszod magad hullarészegre aztán másnap csak fetrengsz vagy épp kihányod a beled is... Mi a fene jó ebben?

2011. júl. 9. 23:20
 22/33 anonim ***** válasza:

rám egyik se igaz,sőt bulizni se járok , akkor nekem semmi esélyem nincs ?

21 F

2011. júl. 9. 23:24
 23/33 anonim ***** válasza:

Nem a külső dominál, hanem a lélek. Én olyan párja nem lennék, aki bulizós.

22/L

2011. júl. 9. 23:24
 24/33 anonim ***** válasza:

Az én barátom is szereti a természetet, nem az bulizós diszkó patkány fajta. Azonban egyáltalán nem romantikus! :P Pedig néha nagyon jól esne...

Biztos, hogy fogsz találni magadnak valakit, mert szinte az összes lány ilyen társra vágyik! :D

17/L

2011. júl. 9. 23:27
 25/33 anonim ***** válasza:
A barátnőm pont ilyen fiúval jár, az az velem ^^
2011. júl. 9. 23:32
 26/33 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszene :)) a külső szerintem nem dominál, de az is az emberhez tartozik, tehát valamennyire azért számít :)
2011. júl. 9. 23:43
 27/33 anonim válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:20

Én is pont így vagyok a bulikkal, pedig fiú vagyok :)

Én is ilyen lányt szeretnék találni, csak nem tudom hol keressek. Kár, hogy itt a faluban már nagyjából ismrem a felhozatalt. Ezért az itteni fenyvesben nemigen találom meg álmaim párját.(ha csak nem egy vaddisznó az, de azért remélem ennél jobb sors van rendeltetve nekem)

Na mindegy, én türelmes vagyok

2011. júl. 10. 00:13
 28/33 anonim válasza:
Én se járok bulizni, többre értékelek egy sétát a természetben. 26/F
2011. júl. 10. 00:24
 29/33 anonim válasza:
Minek elmenni bulizni:P??csak pénz kidobás sztem inkább mennyen el az ember moziba vagy bánomis én! énse járok bulikba mégis megvagyok =)18/F
2011. júl. 10. 00:28
 30/33 jekyll-fan ***** válasza:
éééén :P 15/L
2011. júl. 10. 00:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!