Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kijárna egy olyan fiúval, aki szeret sétálni, szereti a természetet, nem az a bulizgatós fajta, és romantikus?
ÉN! Imádnám, ha találnék magamnak egy ilyen pasit, de persze külsőre is legyen megnyerő.
Buliban? Voltam már párszor... de mi a franc jó abban hogy olyan zaj van, amitől beszakad a dobhártyád, sok bagós befüstöl és sok hülye cigivel a kezében rázza a seggét, nemtörődve azzal ha kiégeti valaki ruciját, sok részeg pasi leszólít, meg akaratod ellenére taperolgat... esetleg leiszod magad hullarészegre aztán másnap csak fetrengsz vagy épp kihányod a beled is... Mi a fene jó ebben?
rám egyik se igaz,sőt bulizni se járok , akkor nekem semmi esélyem nincs ?
21 F
Nem a külső dominál, hanem a lélek. Én olyan párja nem lennék, aki bulizós.
22/L
Az én barátom is szereti a természetet, nem az bulizós diszkó patkány fajta. Azonban egyáltalán nem romantikus! :P Pedig néha nagyon jól esne...
Biztos, hogy fogsz találni magadnak valakit, mert szinte az összes lány ilyen társra vágyik! :D
17/L
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:20
Én is pont így vagyok a bulikkal, pedig fiú vagyok :)
Én is ilyen lányt szeretnék találni, csak nem tudom hol keressek. Kár, hogy itt a faluban már nagyjából ismrem a felhozatalt. Ezért az itteni fenyvesben nemigen találom meg álmaim párját.(ha csak nem egy vaddisznó az, de azért remélem ennél jobb sors van rendeltetve nekem)
Na mindegy, én türelmes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!