Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú szereti a természetet, akkor szereti a természetes szépséget is?
Figyelt kérdés
mármint semmi /kevés alapozó, szempillaspirál és nem vastagon és feltűnően kifestett szemek
köszi
2011. febr. 14. 22:42
1/8 anonim válasza:
mondjál már nekem egy olyan fiút aki nem szereti a természetes szépséget :D
2/8 anonim válasza:
A természet és a természetesség nem ugyanazt jelenti, így a két dolognak semmi köze egymáshoz.
3/8 PT-Daniel válasza:
Szerintem nincs köze egymashoz... de valoszinü, hogy szeret a termeszetben szeretkezni ;)
4/8 Pinocchio válasza:
Sőt felvetődik még egy kérdés:ha szereti a természetet akkor a természet is szereti őt?
5/8 anonim válasza:
Nem látok nagy összefüggést.
Ha szeretnél választ adni az első kommentelőnek, akkor mondj engem.
19/F
6/8 anonim válasza:
Pont ahogy a kérdésben írtad. Ilyen lányok tetszenek. Akik reggel is szépek. Szeretek a természetben is lenni egyébként nagyon. Nem hiszem, hogy ez különleges dolog, mert ki ne szeretné a természet nyugalmát és az eredetien szép nőket, akik smink nélkül is ragyognak? :)
7/8 anonim válasza:
A kettő nem függ egymástól.Ha valaki szereti az erdőt,attól még nem biztos,hogy a smink nélküli lányok tetszenek neki.
Egyébként női szemmel nézve is sokkal szebb egy olyan nő,akin nincs 6 kiló vakolat.:D
8/8 anonim válasza:
ha egy fiú szereti a természetet akkor szeret fákkal közösülni? ennyi erővel ezt is kérdezhetted volna, bazki mi köze van a kettő dolognak egymáshoz?????? omg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!