Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Lépjek vagy ne? FONTOS!
Az életem első párkapcsolata már több éve vagyunk együtt,ővele szexeltem eddig,még nem voltam mással,eljegyzett!De már unom a szexet nincs kedvem vele lenni,sőt még a szexet se kívánom ha együtt vagyunk akkor egyáltalán nem jó kb 5 perc egy együttlét!Elég sűrűn van veszekedés köztünk!Maradjak vele vagy nincs értelme tovább folytatni?
18 L
Úristen!!
Ha abszolút nem jó vele a szex, ha csak vele vagy akkor miért akarnál vele maradni? OGM
Fiatal vagy még, élni szeretnél, őt meg meguntad. Ott belül mélyen már rég tudod, hogy mit szeretnél...
19/l
R.
ha vele maradsz, később megbánod..ha már most sok a veszekedés, mi lesz itt később?! Szerintem mond el neki, hogy ennyi volt, kész vége, a láng, ami egykor hatalmas volt, most elaludni készül..vagy már rég el is aludt, csak a sok együtt eltöltött pillanatok, a megszokottság miatt nem mered őt elengedni. Pedig ez így, hosszú távon ki fog készíteni. Szerintem rakj pontot most a végére, és keress új szerelmet. Úgy látszik, ennek ennyi volt az ideje. Éld ki magad, bulizz, flörtölj, pasizz. Jó az is;))
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!