Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Lépjek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Lépjek vagy ne? FONTOS!

Figyelt kérdés

Az életem első párkapcsolata már több éve vagyunk együtt,ővele szexeltem eddig,még nem voltam mással,eljegyzett!De már unom a szexet nincs kedvem vele lenni,sőt még a szexet se kívánom ha együtt vagyunk akkor egyáltalán nem jó kb 5 perc egy együttlét!Elég sűrűn van veszekedés köztünk!Maradjak vele vagy nincs értelme tovább folytatni?

18 L

2011. júl. 7. 19:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
dettó...de én még szeretem..kivánom is egy nap többször is..mi is veszekszünk...de ha igy vagy vele akk még most szólj neki és beszéljétek meg
2011. júl. 7. 19:55
 2/11 Koldus ***** válasza:

Úristen!!

Ha abszolút nem jó vele a szex, ha csak vele vagy akkor miért akarnál vele maradni? OGM

2011. júl. 7. 19:55
 3/11 A kérdező kommentje:
én már nem szeretem úgy mint az elején,ő szeret engem.több mint 4 éve vagyunk együtt....hiába mondok bármit azt mondja hogy ő dolgozik és fáradt de ez nem mentség a max 5 perces szexre!!!!!nem kívánom már vele,sőt még őt sem néha undorom van ha szexelni kell...de csak 18 éves vagyok!!!!!de nem tudom miért nem merek lépni...mert félek hogy ő neki rossz lesz ...
2011. júl. 7. 19:58
 4/11 A kérdező kommentje:
ővele veszítettem el a szüzességem és csak ővele voltam eddig úgy....sajnálom elhagyni vagy nem tudom miért de nehéz lenne elválni tőle,de már nem is szeretem úgy mint az elején....
2011. júl. 7. 20:00
 5/11 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy még, élni szeretnél, őt meg meguntad. Ott belül mélyen már rég tudod, hogy mit szeretnél...

19/l

2011. júl. 7. 20:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Szakíts vele nem éri vele maradni azért mert vele szexeltél előszőr stb.. Szakíts :) Hidd el jobban leszel tőle.
2011. júl. 7. 20:02
 7/11 A kérdező kommentje:
de olyan nehéz,nem tudom hogy ragaszkodok hozzá és azért lehet?már eljegyzett nem lesz nagyon gáz ha ezek után szakítok vele?meghát ő szeret engem....
2011. júl. 7. 20:05
 8/11 anonim ***** válasza:
eljegyzett ... és igent mondtál ?
2011. júl. 7. 20:12
 9/11 anonim ***** válasza:

R.

ha vele maradsz, később megbánod..ha már most sok a veszekedés, mi lesz itt később?! Szerintem mond el neki, hogy ennyi volt, kész vége, a láng, ami egykor hatalmas volt, most elaludni készül..vagy már rég el is aludt, csak a sok együtt eltöltött pillanatok, a megszokottság miatt nem mered őt elengedni. Pedig ez így, hosszú távon ki fog készíteni. Szerintem rakj pontot most a végére, és keress új szerelmet. Úgy látszik, ennek ennyi volt az ideje. Éld ki magad, bulizz, flörtölj, pasizz. Jó az is;))

18/L

2011. júl. 7. 20:27
 10/11 A kérdező kommentje:
igen megkérte a kezem,de a hivatalos kaja még nem volt csak az időpont van meg...
2011. júl. 7. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!