Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fontos az exetek akkor még éreztek valamit iránta?
Figyelt kérdés
ezt úgy értem hogyha jóba vagytok egymással de az egyik félnek már van kapcsolata2011. júl. 7. 17:10
2/6 anonim válasza:
Barátnőm az exével csalt meg. Gyereknek 8 napon túl gyógyuló volt a jussa :).
Lehet nagyon ódivatú vagyok de nekem első a hűség ha kapcsolatról van szó. Irritáló az ilyen ... kérdés.
Bármit érezhetsz az exed iránt csupán érdemes meggondolni hogy kit teszel ezzel tönkre...
3/6 anonim válasza:
Utolsó válaszoló: és a barátnődnek mi lett a jussa? Ő is érdemelne egy két jó szót nem?
4/6 anonim válasza:
A barátom a volt csajával csalt meg mivel állítása szerint "elakart" felejteni és,hogy mégse 1 vadidegennel bujjon ágyba.!!persze utána hozzám tért vissza...
5/6 anonim válasza:
Utolso vok
hogy válaszoljak is szerintem kérdezd meg tőle,hisz már semmit sem veszíthetsz
6/6 anonim válasza:
En tovabbra is rendszeresen latom az exemet. Azt nem mondanam hogy most is fontos nekem, de valamit persze erzek iranta. Sok fajdalmat okoztunk egymasnak a multban, de szerettem es megfogadtam hogy akarmi lesz is, sosem fogom bantani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!