Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a jelenlegi párotok néha cseveg a volt nőjével?
Én nem szóltam ezért a barátomnak... Ameddig baráti alapon beszélnek, semleges témákról hát legyen.
De ha elkezdenének nosztalgiázni, szexes támákat felhozni, akkor biztos kicsapnám a balhét. :)
ha néha cseveg abban nincs semmi kivettni való .. he felhötlenül válaszol a beszélgetésük témájáról nincs okod a féltékenykedésre .. ez nem tolakodás és nem tulajdon viszony .. viszont egy nőnek vagy pasinak se tetszene ha visszafelé kacsingatna a jelenlegi párja ..
Megértem ,hogy aggódsz .. figyelj és reagáld le ha nem tetszik neked . Beszéld meg vele ha úgy érzed túl lépik azt ami neked a határt jelenti.
Hát, jó nektek h ennyire nme vagytok féltékenyek.
Én nem bírnám elviselni. A párom és volt csaja egy szakra járnak az egyetemen, néha beszélnek is, jegyzet stb.., hát én azt sem szeretem.
És nem azért mert nem bízom benne, satöbbi, hanem mert egyszerűen van aki ennyire féltékeny típus. Nekem sem jó, neki sem, próbálom leplezni, de akkor is, utálom h ha szóba kerül is.
Sztem mondd meg neki h zavar.
Sajnos az utolsó válaszolóval tudok azonosulni :(
Első komoly kapcsolatom és iszonyat féltékeny vagyok , pedig nincs rá okom, mert mindent megkapok, valamiért mégis tartok attól a csajtól
Hát igen .. az én exemnek az mostoha uncsitesója volt a szerelme és mondhatni visszatekeregtek a családi idilhez mikor vége lett ,mikor megtudtam hogy kerülgetnem kel az exét .. hát teljesen kiborultam.. Meg tiltotam ,hogy találkozzanak . A csaj meg fel volt háborodva ,hogy mégis mit képzelek ..
Nekem is van egy pár exem és jól tudom a pasik se különbek .. egyik se partyzna a másikkal ...
Szerintem a múltat jobb lezárni és nem gyűjtőgetni az exes barátikört.
és ,hogy mit tenék ha mégis kiderülne .. kitekerném a nyakát mind a kettőnek.. - válaszként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!