Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor csókoljam meg és, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor csókoljam meg és, hogy csábítsam el, de nagyon?

Figyelt kérdés
én egy leszbi csaj vagyok,egy lánnyal talizgatunk,ismizünk és nem tom mikor kapjam le és hogyan csábítsam el,elvileg nagyon szimpi vagyok neki és megfogott nagyon,csak azt nem tom én hogyan fogjam meg:(
2009. márc. 29. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:
40%

A másik lány is lezbikus??

Nehogy véletlenül abba a tévhitbe esél, és esetleg elveszísd a barátságát!!!

2009. márc. 29. 19:57
 2/4 anonim ***** válasza:
70%
Tisztázni kéne ki a domináns,gondolom te.Kisérd haza és az ajtó előtt csokold meg,ha behív akkor nyertél.Ha nem akkor mond neki,hogy este hívod,a járásroll még ne beszélj mert lehet,hogy lassitani akar és az meglőheti a kapcsolatotokat.De ha már jártok akkor elcsábitottad.
2009. márc. 29. 19:57
 3/4 anonim ***** válasza:
79%
Séta közben egyszercsak pl.
2009. márc. 29. 20:14
 4/4 anonim válasza:
Szija! Hát mióta talizgattok?És a csaj bizti h leszbi? Mert ha nem,és mondjuk lesmárolod,akkor az dúrva..:S De pl nekem a pia segített:D Mert nekem is van bnőm,de nem vok leszbikus:) Eléggé éthetetlen végülis,de volt egy nagyon jó bnőm osztáram volt,és kint aludtam nálla,és nekem régóta bejött,és kicsit iszogattunk,és lesmároltam,aminek ő nem nagyon örült,és nem tetszett neki,mert ő egyáltalán nem vonzódott a csajokhoz.És nekem akkor nemvolt ciki,mert nemvoltam magamnál,:S De én ezt másnap is eljccottam józanon,és hát egyre többet taliztunk,és így egymásba szerettünk,ésmár 2éve együtt vagyunk,kisebb nagyobb balhékkal,de meg vagyunk:):) Szóval szerintem,ha olyan a szitu,akkor ragadd meg az alkalmat,és úgyis jönni fog h mi legyen...:) Rem sszejn sok sikert:)
2010. jan. 16. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!