Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenkinek volt barátja már,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek volt barátja már, engem kivéve, de egyszerűen én nem akarok semmilyen kapcsolatot a férfiakkal:se nemit, se párkapcsolatit. Én is frigid vagyok?

Figyelt kérdés

Mindenkinek volt barátja már,engem kivéve,de egyszerűen én nem akarok semmilyen kapcsolatot a ffiakkal:se nemit,se párkapcsolatit.Mindenki mondta hogy szép vagyok meg az alakomat is rendesen megbámulják a pasik(nem azért mert rendkívülien randa :D)de mindenkit visszautasítok,még aki tök jól néz ki és minden téren összeillenénk azt is:S.De nem bánom egyáltalán én egyszerűen képtelen vagyok csókolózni vagy megölelni a "páromat" vagy becézgetni,simogatni :S.Minden romantikus dologtól is hányom kell.Mindenki mondja hogy kár hogy semmibe veszem a pasikat,dehát egyszerűen nem kellenek ezek az undorító "szerelmi dolgok".Persze képes vagyok felizgulni egyedül...szóval úgy megy a dolog.De a

szerelem dologggal ki lehet kergetni a világból.19/L

2009. márc. 29. 19:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én a 19:14-es vagyok. Az eredeti kérdés így szólt: "Én is frigid vagyok?" Erre a válaszom "igen" volt. Most a kérdés alapjában máshogy szól!

Moderátorok,moderátorok,moderátorok,moderátorok,moderátorok,moderátorok,moderátorok,moderátorok,moderátorok,moderátorok!!!

2009. márc. 30. 00:45
 12/15 anonim ***** válasza:
FRIGIDitás:nemivágy hiánya,csökkenése,orgazmus zavar.
2009. ápr. 3. 18:00
 13/15 anonim ***** válasza:

tudom h régi, de azért beírom... Frigid = olyan lány aki semmivel nemhozható izgalomba, nem indul be a nedvesedése

17/F

2009. máj. 30. 12:49
 14/15 A kérdező kommentje:
Na akkor én nem az vagyok.
2009. máj. 30. 20:47
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem erkölcsösen neveltek, otthon sem láttál hallottál sokat a szexről, és ezért érzed idegennek.

Én is így vagyok, olyan jól megvagyok fiú és szex nélkül... 18L

2012. jún. 26. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!