Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok dönteni! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok dönteni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akit évek óta szeretek, bár a távolság miatt nem működhetett soha a kapcsolatunk. Hiába próbáltam együtt lenni más fiúval, sosem sikerült elfelejtenem.

Fél éve egy másik srác megjelent az életembe, akivel azóta együtt vagyok. Beleszerettem és egyszerűen az életem részévé vált.

A kapcsolatunk tökéletes, bár van egy kis bökkenő: a másik fiú. A barátom féltékeny rá, ami érthető, hiszen még nem tudtam teljesen elfelejteni.

Az a gondom, hogy nem tudom, mit tegyek. A "régi" srácot soha nem fogom kitörölni a fejemből, ő mindig is az álompasi marad és ő szintén vonzódik hozzám.

Hűséges típus vagyok, de rettegek, hogyha a másik fiú közelébe kerülök, elgyengülök és csókolózni fogunk.

Viszont nem akarom megcsalni a barátomat, hiszen szeretem, de annyira, hogy az leírhatatlan. Nem tudnék vele szakítani sosem, nem bírnám ki, ha elhagyna. Ő a mindenem. Mindkét pasiért őrülök és már szétszakad a fejem, mert nem tudom, mit tegyek. Segítsetek!!! Teljesen tehetetlen vagyok!

18/L

2011. júl. 7. 01:11
 1/3 anonim ***** válasza:
a volt pasidba csak plátói szerelem fűz! ne csald meg a barátod,ha nem tudod megállni kerülda csávót vagy csaldmeg,de a pasid nehogy megtudja,ez attól függ,hogy mennyire van gerinced! De ezt te majd úgyis eldöntöd!
2011. júl. 7. 01:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a kommentedet. Nem tudom, mi lesz. Megcsalom-e vagy sem, de valahogy úgy érzem, nem tudnám megtenni. Szeretem. A plátói szerelem. Van rá esély, hogy emiatt érdekes a srác még vagy nem tudom. Valami ilyesmi lehet. De hogy örökre lelkiismeretfuralásom lenne, az egészen biztos.
2011. júl. 7. 01:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy hasonló szitum.

14 évesen megismertem az álompasimat, aki a mai napig a nagy Ő számomra. 6 év alatt kétszer próbáltuk meg együtt, össz. 10 hónapot. Sajnos én mondtam neki, hogy többet látni sem akarom. Azóta próbál velem kapcsolatba lépni, de mindig lerázom (nem csak megcsalt, hanem lelkileg és anyagilag is ki akart használni).

2 éve nem beszéltünk személyesen, csak telefonon 1-2 percet kb 2-szer.

Én próbálom őt megőrizni az emlékeimben úgy, mint az "elérhetetlent igazit".

Neked is azt tanácsolom, hogy szüntesd meg vele a kapcsolatot, sokkal könnyebb elfelejteni, vagyis elnyomni magadban az érzelmeid, ami felé irányul.

Vagy szakíts a mostani pasiddal és nincs kit megcsalni.

20L

2011. júl. 7. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!