Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mibe tudnám befektetni?
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:21
Inkább bevállalom ezt most (1éve semmi munkát nem találtam a szakmámban) mint hogy később gyerekekkel,férjjel kerüljünk utcára mert pl felvettünk egy hitelt mint most több 10-100ezer ember kerül erre a sorsra
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:21
Olvass az eladott dvd-k után 2%-ot.Tehát ha eladnak egy filmet 4000Ft-ért akkor abból adnak még 400Ftot és ezt évente fizetik ki eladásra lebontva
20millának kb 100.000 a havi kamatja.
Lakásokat pesten azért nem lehet venni ennyi pénzből!!
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:26
Azért kérdeztem itt aki esetleg tudna segiteni mert ebben a témában nuku a tudásom.Amúgy nem kerülnek ki Magyarországra mivel a Török,Kanadai oldalakon csak az adott ország IP címeivel nézhetik meg a tartalmat.Ezért is vállaltam el mert az unoka tesóm sem bukott le pedig ö nem ma kezdte
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:32
Erre is rákérdeztem mert én is torrentezem.Azt mondták hogy 3országban (ahol forgatják,árusitják) a legnagyobb és sokan regisztrált torrent,file megosztó oldalakat figyelik és amint kint van tiltatják is + sok oldalon kivan téve hogy xy produkció filmjeit tilos feltölteni
Hát jó... De azért tegyük fel azt a teljesen elképzelhetetlen esetet, hogy valaki egy kanadai vagy török ip címről letölti a filmedet és aztán azt feltölti egy warez vagy torrent oldalra, hogy mást ne mondjak pl. piratebay. Ide elég sok magyar is jár, és hopp egy magyar véletlen le is tölti a filmedet és véletlen tovább tölti mondjuk egy magyar torrent oldalra. Folytassam?
Egyébként nehogy azt hidd, hogy mondjuk M.o.-ról ne lehetne török vagy kanadai ip-t "szerezni" (proxy).
Na de mindegy ha az unokatesód nem bukott le, te sem fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!