Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedjek lányokkal?
Nem tudom, hogyha odamegyek hozzá mit mondjak neki. Még nem volt barátnőm.
Nem járok discoba meg ilyen helyekre.
Ha hosszútávú kapcsolatot keresel ne diszkókban keresd, szóval ezzel nincs is baj, hogy nem jársz el ilyenfajta szórakozóhelyekre :)
Elmehetsz mondjuk a helyi könyvtárba, sétálni egyet a parkba, kávéházakba, plázákba... rengeteg hely van, ahol a lányok megfordulnak :)
Mit mondj? Először is mutatkozz be! Az adott szituációtól függően kérdezz valamit, amiből kialakulhat a beszélgetés :)
parkban: gyakran jársz ide? itt laksz a közelben?
plázában: melyik a kedvenc boltod? tudsz itt egy jó kajáldát/kávézót? van itt mozi?
könyvtárban: értelemszerűen a könyvekről kérdezd
amúgy hány éves vagy?
először is legyen önbizalmad,mit veszíthetsz?! ha nem vagy neki szimpi,valszeg akkor látjátok egymást utoljára..ezt is átkell élni!:) nem nagy tragédia.
Mutatkozz be,kérdezd meg hogy van, merre lakik, mi a terve nyárra stb...
Járj el szakkörökbe, sportolni, koncertekre gittegyletek. Amik érdekelnek téged te is jól érzed magadat és még közben szórakozol is. Megismerkedhetsz új emberekkel, nekik a barátaikkal és már is nőt a paletta.
Mit mondjál: bármit csak határozottan: Szia tetszel nekem meg akarlak ismerni... (mint ha tudnád mit csinálsz) és ne hazudjál túl nagyokat (nem, nem kell hazudni!)
15 éves vagyok.
Honnan tudom, hogy minden oké? Amerre én lakom nincs semmi ilyesmi... sőt a legközelebbi városban sem :D csak park, könyveket meg nem szeretem
Táncold és énekeld neki ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=4VH8w5VzPQw
Nekem bevált ha ez nem jön be, akkor semmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!