Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki távkapcsolatban él/élt: hogyan viseltétek?
A párom focizik egy kis csapatban. Most elhívták focizni Vácra(ami tőlünk nagyon messze van). Szeptembertől menne, és én támogatom is, de ő nem akar itt hagyni.
Igazából én csak attól félek, hogy a találkozásokat elég ritkán tudnánk megoldani.
Én 17/L, Ő 19/F
Ti hogyan oldottátok meg, hogy minnél gyakrabban találkozhassatok?
Mi az ami a leggyakrabban problémát okoz a kapcsolatotokban?
Menni fog:) A barátommal 7 hónapig nem találkoztam:) Most itt a nyár:) Csak egymással vagyunk:) Bízz benne:) Ha tényleg szeretitek egymást, akkor menni fog
:) 16/l
7hónapig nem találkoztatok? az hol kapcsolat?
és hogy bírtad?:( sajnálom
Én is abban reménykedem, hogy el fog menni. Mióta megtanult járni azóta focizik. Imádja!
Most, hogy megkapta ezt a lehetőséget, inkább maradna, mert itt vagyok én. De én ezt nem akarom. Szeretném, ha az álmait követné.
A találkozásokat meg tudnánk oldani... Egy hónapban talán kétszer tudnánk találkozni.
A szerződés 3 éves. Ebből csak két év lenne nehézkesebb. Az utolsó egy évben már én is Pest környékén lennék, és valamivel könnyebb lenne találkozgatni...
Nem igazán vagyok féltékeny típus. Megbízom benne.
Nem vagyok túl szép, nem vagyok tökéletes sem, de tudom, hogy nőként(tinédzserként) képes vagyok megtartani, mert én vagyok én. :)
És ő az első akiért mindent megtettem. Hajnalba keltem, hogy kitakarítsam a lakást (kertes ház), megfőzzem az ebédet és még el is érjem a 9:50-es buszt, ami hozzájuk megy.
Ő az első, akit szeretek :$
17:11:
Miért irigyelsz? Hisz szerintem nincs miért...
:)
De köszönöm!
És köszönöm szépen azoknak, akik eddig válaszoltak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!