Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudja annyi fiatal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudja annyi fiatal, hogy az igazit megtalálta?

Figyelt kérdés
akkor miért van a sok csalódás, válás?
2009. márc. 29. 15:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert csak azt szeretnék, hogy ő legyen az igazi. Valakinek sokat kell keresni, várni míg megtalálja, másnak meg a tenyerébe esik. Csalódás, válás? Egyéni, lehet nem becsülik a párjukat, amíg van, aztán meg már késő.
2009. márc. 29. 15:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
erre en is szeretnem tudni a valaszt, nekem most ert veget egy 2 eves kapcsolatom, amit azt hittem, az igazi lesz. Azon toprengek, honnan fogom tudni, ki lesz az igazi? milyen jelek vannak, merthogy ez a kapcsolat is ugy indult, hogy ez lesz a nagy babummm, de meg sem lett az.
2009. márc. 29. 16:08
 3/6 anonim ***** válasza:
33%

Nincs olyam hogy igazi. A legoptimálisabb van. A legoptimálisabb választás van az életkörülményeidhez, nézeteidhez, korodhoz, kinézetedhez, egyszóval a helyzetedhez.

Hiába gondolom az, hogy nekem egy max 165cm-es vékony, rövid szőkehajú szolizott lány az igazi, mind viselkedésben, mind kinézetben, ha az a csaj nem akar velem kezdeni semmit. Választok egy olyat aki meg igen. Ez az optimális megoldás.

2009. márc. 29. 17:44
 4/6 A kérdező kommentje:
ok, akkor az optimális... az ki? és ha jön egy "optimálisabb"?
2009. márc. 29. 17:46
 5/6 anonim ***** válasza:

"ok, akkor az optimális... az ki? és ha jön egy "optimálisabb"?"

Akkor jön el az ideje a szakításnak. Csak sok ember ezt nem képes megérteni és szánalmaskodik egy olyan mellett aki számára már nem megfelelő.

Volt itt egy jó példa erre:

Én írtam, hogy ki kell próbálni a párkapcsolatot és a szexet több emberrel is (persze nem egyszerre, annyira nem vagyok elvetemült) hogy legyen viszonyítási alapja, hogy milyen egy jó párkapcsolat, vagy milyen egy igazán jó szex.

Erre írta a lány, hogy ő nem olyan lány... bár tudja, hogy lehetne jobb is a szex a faszijával, de hát olyan rendes srác és nem akarja megbántani, mert minden másban meg nagyon rendes vele. Egy srác sem volt még ilyen hozzá.

De a szex az nem az igazi.

A lány tudja, hogy nem választott jól, mégis nyüglődik, mert "rendes a srác" Ne adj isten hozzámegy feleségül. Tudja hogy maga számára nem választott optimálisan és válás lesz belőle. Nem ismerte fel, hogy mikor kellett volna kilépni ebből a kapcsolatból.

2009. márc. 29. 18:07
 6/6 anonim ***** válasza:
mindegyikben ott van az igazi. Te teszed azzá a partnert,ha végig hiszel benne, hogy Ő az. Csak manapság az embrek elfelejtettek hinni.
2009. márc. 29. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!