Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudja annyi fiatal, hogy az igazit megtalálta?
Nincs olyam hogy igazi. A legoptimálisabb van. A legoptimálisabb választás van az életkörülményeidhez, nézeteidhez, korodhoz, kinézetedhez, egyszóval a helyzetedhez.
Hiába gondolom az, hogy nekem egy max 165cm-es vékony, rövid szőkehajú szolizott lány az igazi, mind viselkedésben, mind kinézetben, ha az a csaj nem akar velem kezdeni semmit. Választok egy olyat aki meg igen. Ez az optimális megoldás.
"ok, akkor az optimális... az ki? és ha jön egy "optimálisabb"?"
Akkor jön el az ideje a szakításnak. Csak sok ember ezt nem képes megérteni és szánalmaskodik egy olyan mellett aki számára már nem megfelelő.
Volt itt egy jó példa erre:
Én írtam, hogy ki kell próbálni a párkapcsolatot és a szexet több emberrel is (persze nem egyszerre, annyira nem vagyok elvetemült) hogy legyen viszonyítási alapja, hogy milyen egy jó párkapcsolat, vagy milyen egy igazán jó szex.
Erre írta a lány, hogy ő nem olyan lány... bár tudja, hogy lehetne jobb is a szex a faszijával, de hát olyan rendes srác és nem akarja megbántani, mert minden másban meg nagyon rendes vele. Egy srác sem volt még ilyen hozzá.
De a szex az nem az igazi.
A lány tudja, hogy nem választott jól, mégis nyüglődik, mert "rendes a srác" Ne adj isten hozzámegy feleségül. Tudja hogy maga számára nem választott optimálisan és válás lesz belőle. Nem ismerte fel, hogy mikor kellett volna kilépni ebből a kapcsolatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!