Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A csajom meg en baszunk 1 nap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Speedee00 kérdése:

A csajom meg en baszunk 1 nap vagy 8-9 szer. Es meg akkor sem eleg. Sztetek ez normalis?

Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 13:48
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
nem jon be nekunk a szeretkezes...az vhogy unalmas,meg nemtom.nemtettszik.
2011. júl. 6. 14:03
 12/21 A kérdező kommentje:
nemszeretunk szeretkezni,unalmas meg ilyesmi...
2011. júl. 6. 14:05
 13/21 A kérdező kommentje:
Se cigany,se bunko,se alulmuvelt nem vok.Ez van.nekem 1 menet ugy 45 perc.Kb,tehat boven kitelik az idombol...
2011. júl. 6. 14:08
 14/21 anonim ***** válasza:
sztem ha már csinájátok akk ne 5 perc legyen, vagy 45 hanem addig amíg mind2en ki nem elégülök.. ha ez sem elég, akk a másodikig,harmadikig csináljátok stb stb
2011. júl. 6. 14:21
 15/21 vurugya béla válasza:

Van egy jó könyv, a 22-es csapdája. Abban van leírva egy hasonló eset, egy doki meséli. A fiú és a csaj állandóan dugnak, de nem lesz gyerekük. A doki mindenféle vizsgálatot megcsinál rajtuk, de semmi rendellenes nincs. Végül egy hülye ötlete támad, és a rendelőben levő nemiszerv- modelleken megmutatja, milyen a dugás valójában, hogy így csinálják-e.

Ahogy látják, hogyan kellene, a fiú és a lány álla is leesik a csodálkozástól...

2011. júl. 6. 14:27
 16/21 anonim ***** válasza:
ha baszni nemis kamuzni azt tudsz :D
2011. júl. 6. 14:46
 17/21 anonim ***** válasza:

"A csajom meg en baszunk 1 nap vagy 8-9 szer."

Aha, értem, a csajom és én! Gondolom eléggé megerőltetted már a bal kezedet. Próbáld meg jobbal.

Honnan szalajtották ezt a tajparaszt földtúró b.zi gyereket?

2011. júl. 6. 18:25
 18/21 A kérdező kommentje:
Tudjatok mit?Kapjatok be.Attol h ti nemszeretitek a Sexet,attol en szeretem,nagyon is...es te vagy a paraszt,nem en te KOCSOG...am meg kielegulunk mind a ketten,csak nemtudunk elllenallni a csabitasnak.XD
2011. júl. 7. 10:40
 19/21 anonim ***** válasza:

Remélem nem veszitek szívetekre, hogy mindannyiunk nevében beszélek, de mi a SZERETKEZÉST szeretjük, nem a B*SZÁST. Érzed a különbséget, ugye?

Amúgy ezen szétröhögtem az agyam, hogy a csajom meg én b*szunk 1 nap 8-9 szer. Olyan hülyén hangzik, nem? B*szunk. Hát ez kész...

2011. júl. 7. 19:55
 20/21 A kérdező kommentje:
Sztem nem az a lenyeg,h hogy irom le,hanem h mit irok...nekem mind1 h kint v bent,csak csinaljuk...
2011. júl. 8. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!