Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom meg en baszunk 1 nap vagy 8-9 szer. Es meg akkor sem eleg. Sztetek ez normalis?
Van egy jó könyv, a 22-es csapdája. Abban van leírva egy hasonló eset, egy doki meséli. A fiú és a csaj állandóan dugnak, de nem lesz gyerekük. A doki mindenféle vizsgálatot megcsinál rajtuk, de semmi rendellenes nincs. Végül egy hülye ötlete támad, és a rendelőben levő nemiszerv- modelleken megmutatja, milyen a dugás valójában, hogy így csinálják-e.
Ahogy látják, hogyan kellene, a fiú és a lány álla is leesik a csodálkozástól...
"A csajom meg en baszunk 1 nap vagy 8-9 szer."
Aha, értem, a csajom és én! Gondolom eléggé megerőltetted már a bal kezedet. Próbáld meg jobbal.
Honnan szalajtották ezt a tajparaszt földtúró b.zi gyereket?
Remélem nem veszitek szívetekre, hogy mindannyiunk nevében beszélek, de mi a SZERETKEZÉST szeretjük, nem a B*SZÁST. Érzed a különbséget, ugye?
Amúgy ezen szétröhögtem az agyam, hogy a csajom meg én b*szunk 1 nap 8-9 szer. Olyan hülyén hangzik, nem? B*szunk. Hát ez kész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!