Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kellene tennem? Hagyjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? Hagyjam az álmaimat elveszni, vagy pedig küzdjek érte? A volt barátomról van szó.

Figyelt kérdés

Szakított velem, én viszont imádom még őt. Ne mondjátok, hogy keress mást, majd elfelejted, idővel jön más, nem érdemes futni utána, már nem szeret stb..Mert ha ez így is van, nem tudok belenyugodni!

Egymásnak vagyunk teremtve, nélküle nem tudok élni, tényleg szeretem, de nem tudom hogyan szerezzem vissza.

2011. júl. 6. 12:53
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Belőled még biztosan sohasem szerettek ki, hiszen annyira tökéletesnek tűnik már csak az írásod is. :)

De legalább ne keltenéd az emberben azt az érzést, hogy kiszerettek belőled=értéktelen ember vagy.

2011. júl. 6. 14:13
 22/27 avieholic ***** válasza:

És bocs a durvaságért, csak neked nem a pátyolgatásra van most szükséged, hanem arra, hogy valaki az "arcodba vágja" az igazságot.

Az élet baromi nehéz, és mindig az marad. Meg kell tanulni kezelni a problémákat, mert sosem tűnnek el. Ez a kor azért van, hogy a szerelmi problémákon megtanuljunk túllépni. Mert lesz még később is, csak akkor már tudni kell kezelni, mert lesz más is. És tudom, hogy nem hiszed, vagy hiába mondom, de akkor is meg fogod látni,hogy igenis túllépsz rajta. Csak jönnie kell a következőnek, vagy ha igazán jót akarsz magadnak, akkor megtanulsz egyedül, önmagadban is teljes embernek lenni. Ha az megvan, akkor jöhet a társkeresés.

Sok sikert hozzá, és próbáld legyőzni önmagad! Elhiheted, hogy hatalmasat léphetsz előre ezen a téren :)

2011. júl. 6. 14:15
 23/27 anonim ***** válasza:

miután szakított velem az exem azután is azt mondta,hogy szeret..sőt rá 2honapra is buliban mikor meglátott,ott kuncsorgott mögöttem egész buli alatt és akkor is azt nyomta h nagyon szeret..meg,h neki se könnyű,de jobb így és nagyon szeret még ő is...

bár nálunk bonyolult volt ez,hisz én sem tudom elhinni,h tud valaki velem szakítani ha állítolag szeret,bármennyire is zavarta a korunk..:(

21/L

2011. júl. 6. 14:15
 24/27 avieholic ***** válasza:

Miért ne szerettek volna ki belőlem? Szerinted nekem még nem volt szerelmi csalódásom? :) Ugyan :) Tapasztalatból beszélek, nem másból. Megéltem már a reménytelen szerelmet is, azt is mikor értéktelennek éreztem magam a másik mellett, meg azt is mikor nekem kellett szakítani. Pedig én sem vagyok sokkal idősebb nálad...

Egyébként meg elég baj az, ha azt veszed le, hogy a kiszerettek belőled = értéktelen vagy... Ez egy jó nagy hülyeség. Attól még, hogy X. János kiszeretett belőled, semmivel nem vagy kevesebb senkinél. Egyedül X. János vágyainál max. Ami meg nem hiba, szimplán nem vagytok egymás tökéletes párja. De az élet arról is szól, hogy megtaláld a tökéletes párod, az viszont nem elsőre fog menni, ha nem vagy oltári mákos.

Először alapból azt kell rendberaknod, hogy semmivel nem vagy kevesebb senkinél, csak mert valaki szakított veled. A volt pasiddal is szakítottak már biztos, fognak is, veled is valószínű fognak, te is fogsz, velem is én is, satöbbi... Ez az élet rendje, és mondom ezért kell először magadat elfogadnod, és megértened, hogy vagy annyira értékes, mint akárki más a világon. A pápa vagy Teréz anya sem értékesebb mint te vagy én. És majd amikor ezt elfogadod, megérted és eszerint élsz, akkor sokkal könnyebben fogod viselni pl. a szakítást.

De ehhez türelem kell és az, hogy sürgősen túllépj az önsajnáltatáson és önmarcangoláson, mert egyik se vezet sehova.

2011. júl. 6. 14:24
 25/27 avieholic ***** válasza:
Jah, és még annyit, hogy egy 15-16 éves srác -hasamra csapok- 99%-ban nem azzal van együtt, akivel majd 80 évesen :)
2011. júl. 6. 14:27
 26/27 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszod, és elnézést kérek a "stílusomért". Csak annyira rosszul vagyok, mivel ez nagyon bonyolult dolog volt, maga a kapcsolat, és a szakítás is, de nem írom ide le.

Csak annyit, hogy azért azt kívánom, bár volna még egy esélyem, mert nem a "személyemből" szeretett ki, hanem magából a kapcsolatból, és a 16 éves barátom még nem elég érett ahhoz, hogy megoldjuk együtt közösen a problémákat.

És annyi kérdés maradt bennem, mivel nem beszéltük meg a bajainkat, hirtelen is történt a szakítás, és azelőtt 2 héttel még annyira jó volt minden.. Nem másik lány van a dologban, hanem a srác nem egyszerű. De azóta hacsak meglát, iszonyatosan zavarban van, és a szemével csak úgy "felfal".

De persze, az is lehet, hogy kiszeretett belőlem.

Nem tudom az igazi okot, távkapcsolat volt.

2011. júl. 6. 22:26
 27/27 avieholic ***** válasza:

Nézd, ha gondolod, írj innen nekem e-mailt, aztán elmondhatod részletesen, hátha tudok segíteni, vagy akár az is segít, hogy kiadod magadból :) Azért részletek birtokában sokkal könnyebben és hatékonyabban lehet segíteni :)

Én is durva voltam itt-ott, bocsi érte, csak időnként tényleg csak ez segít az emberen :)

2011. júl. 7. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!