Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet tenni ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet tenni ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Két éve vagyok együtt a párommal. Mindig voltak kisebb-nagyobb gondok.

Én hibáim: elején sokat beszéltem az exemről, neten beszélgettem egy sráccal, egyszer szakítottam vele (mert a közepi barátai azt modnták több hónapja, hogy hagyjam békén őt, mert teljesen tönkre fogom tenni, ha szeretem, akkor elhagyom) Egy hétig bírtam, utána sírva könyörögtem neki és elmondtam az egészet. Egyetlen egyszer voltam bulizni, de nem akarta, hogy elmenjek. Amikor odaértem a helyszínre felhívott és elhordott mindenféle ribancnak, meg hogy így gyűlöl úgy gyűlöl stb. Ennek hatására sokat ittam és smároltam egy másik sráccal.

Az ő hibái: az első két hónapban kétszer smárolt más lányokkal, egyfolytában felemlegette az én hibáimat (én egyszer sem neki az övéit) most, fél hónapja meg kiderült, hogy egy buliban még egy lánnyal csókolózott és egy negyedikkel meg lefeküdt (aki neki egy beteljesületlen szerelem volt) Ezeket mind elnéztem neki, egyszer sem hoztam fel, próbáltam mindig jókedvű lenni.

Mostanában mindig mondja ha filmezünk, vagy valaki oylan lány szóba kerül, hogy hú de meg húznám. Jó, poénból mondta, nagyon túlreagáltam, mert nála ez annyit jelent, hogy jól néz ki. Mondtam neki, hogy kérlek ezt mellőzd, inkább engem dícsérj (nincs sok önbizalmam, pedig elvileg nem vagyok csúnya) Azt nem mondom, hogy engem nem sozkott, de csak szex közben. Írtam egy kommentárt az egiyk barátomnak/osztálytársamnak: úúúúúú*.*

nádzson jóóó kép aww (vele mindig így szoktunk beszélgetni, hülyülünk)

Tegnap emiatt egy olyan féltékenységi rohamot kapott, hogy az lehetetlen. Jól összevesztünk, mérgemben olynaokat mondtam, amit nem kellett volna (menjen ahhoz a lányhoz akkor akivel lefeküdt) ő meg most már úgy van vele, hogy nem bánta meg, hogy egy napra félrelépett.

Ma fogok átmenni megbeszélni a történteket. Tudom, hogy szét kellene mennünk, mert ez így nem kapcsolat, hogy két éve egymás idegeit tépkedjük,de én még ezek után is teljesen bolondul szerelmes vagyok belé, és képtelen vagyok otthagyni. Kérlek szépen, mondjátok el a véleményeteket, hogy mit tehetnék, mi lesz ebből így?

Elnézést, hogy hosszú és zavaros lett, csak nagyon zaklatott vagyok.

2011. júl. 6. 09:06
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
nemsokára 18 évesek vagyunk, eljegyzés már nagyon érett eddig.
2011. júl. 6. 09:08
 2/15 anonim ***** válasza:
Vagy te a fenéket szerelmes. Hidd el, tapasztalatból mondom. Függsz tőle, mert megszoktad, már 2 éve ott van neked. Találsz egy normálist, akivel nem csaljátok egymást, normális kapcsolatotok lesz, és nevetni fogsz a mostanin.
2011. júl. 6. 09:15
 3/15 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de irto bután viselkedsz.Ha ezek után is szereted és megtartjátok az eljegyzést akkor vess magadra,megérdemled hogy igy bánjon veled.
2011. júl. 6. 09:20
 4/15 anonim ***** válasza:
Függetlenül attól, hogy hány évesek vagytok, éretlenek vagytok, nem értetek meg egy komoly kapcsolatra. Ha az ember szeret valakit, azon munkál, hogy ne bántsa, ne sértse a másikat. Igen szakítsatok, mert ez a fiú nem méltó egy komoly, tiszta szerelemre. Te sem, de egy új kapcsolatra felkészülhetsz, és még változhatsz.
2011. júl. 6. 09:21
 5/15 A kérdező kommentje:
a továbbtanulásomat, mindent rá építettem. Nincs sajnos arra pénzünk, hogy fent tarsunk egy albérletet, vagy koleszben legyek, míg egyetemre járok, ők meg közelebb laknak hozzá, és hozzájuk költöznék. De így nem tudom mi lesz.
2011. júl. 6. 09:22
 6/15 anonim ***** válasza:

Te sem szereted, ne ámítsd magad! -> a továbbtanulásomat, mindent rá építettem -írtad. érdek...

Nőjj fel!

2011. júl. 6. 09:30
 7/15 A kérdező kommentje:

azért választottam azt a pályát, hogy ne legyek messze tőle, tudjunk majd a fősuli alatt is találkozni, mert akkor egy helyre járnánk iskolába is.

Meg szerintem ha nem szeretném már rég otthagytam volna azért, mert idén is megbukott (másodszor) kirúgták az első sulijából, füvezik. Egyedül vagyok, aki megmaradt neki, aggódom is érte, hogy mi lesz vele, ha most még engem is elveszít

2011. júl. 6. 09:33
 8/15 anonim ***** válasza:
Akkor tűrj!Az érzelmet anyagi haszonra alapozni?
2011. júl. 6. 09:33
 9/15 anonim ***** válasza:
Jézusom, mik derülnek még ki? Verni nem ver? Ne gondold már Teréz anyának magad, hogy megváltoztatod!Nem tanul, füvezik, megcsal...Bízd a szüleire, te meg vedd fel a nyúlcipőt!
2011. júl. 6. 09:37
 10/15 anonim ***** válasza:
70%

Tudom miről beszélsz, ugyanez volt nálunk is, csak mi 1,5 évet voltunk együtt. Ha azt mondta volna, hogy megcsal minden hétvégén, még abba is belementem volna,annyira szeretem.(csak 2-szer lépett félre, egyszer volt szex....)

A suli miatt én is hozzá költöztem volna, és nálunk is tervben volt az eljegyzés, de aztán kiderült egy újabb félrelépése, és rájöttem, hogy nem teheti ezt velem, mert találok nála különbet is.

Szakítottunk, aztán majdnem 2hétig csak sírtam, és csak rá gondoltam egyfolytában... utána elkezdtünk beszélgetni, és szinte minden héten beszélünk,szóval a barátság megmaradt.

A sulit meg meg tudtam oldani, mert a kollégiumban csak a kaját kell fizetni szerencsére.

Szóval azt tudom javasolni, hogy bármennyire is rosszul esik most megtenni, de jobban járnátok, ha különválnátok,és találnál valaki olyant, aki megbecsül, és nem csak kihasznál.

2011. júl. 6. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!