Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én gondolom többnek mint ami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én gondolom többnek mint ami?

Figyelt kérdés

Kicsit bonyolult történet. A lényege, hogy van egy srác, akinek segítettem egy év végi programozás házijának a megírásában. Akkor ismertem meg, ismerősön keresztül.

Később újra találkoztunk, az egyetem udvarának kellős közepén beszélgettünk, vagy fél órát, de mindketten siettünk eleve, ezért lett ennyi, nekem ment a buszom, neki meg megbeszélt találkozója volt a közös ismerősünkkel.

Megbeszéltük, még ez előtt, hogy szeretné, ha nyáron is segítenék neki.

Nem igazán beszéltünk ezek után, én már nem igazán voltam abban a városban. Csak facebookon írogattunk, néha egymásnak kommenteket.

Tegnap felvételiztem MScre, és kiírtam az eredményt, 43/45 pont. És annyit írt, hogy vannak dolgok, amikben biztos, mint ez hogy ilyen jó lesz, és hogy minden elismerésem.

Nagyon örültem, hogy ezt írta.

Később beszélgettem egy ismerősömmel erről, mert fura volt hogy 2x fél óra beszélgetés után, így megismert, hogy szerinte udvarolni próbál.

Így belegondolva igaza lehet, vagy tévedek?

2011. júl. 5. 23:37
 1/3 anonim ***** válasza:
sosem lehet tudni semmitse
2011. júl. 5. 23:45
 2/3 anonim ***** válasza:
igazából annyira komplex, amit leírtál hogy elcsattant az orrom, mikor a végére értem. félretéve a viccet, túl fárasztó lenne megértenem, de valószínűleg igaza van..
2011. júl. 5. 23:59
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

Valóban, kicsit túlbonyolítottam a dolgot.

A lényege az lett volna, hogy 2x fél óra beszélgetés után lehet-e ilyen következtetéseket levonni, vagy egyszerűen csak bókolt?

2011. júl. 6. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!