Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 4 nap után mondta azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 nap után mondta azt, hogy szeret! Nem túl korai ez?

Figyelt kérdés
Nagyon egy hullámhosszon vagyunk, egyszerűen odáig vagyunk egymásért! De...4nap, biztos szerelem?
2011. júl. 5. 23:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
és szerinted a szerelem első látásra az mi ?:D
2011. júl. 5. 23:23
 2/14 anonim ***** válasza:
biztos, hogy nem. :) esetleg vonzódtok egymáshoz, de ez még nem szerelem viszont jó úton haladtok :)
2011. júl. 5. 23:24
 3/14 anonim ***** válasza:
Miért van mindenki ezen fennakadva h mikor mondja ki? Barátom még azelőtt mondta h összejöttünk, és több mint 1 éve nagyon jól megvagyunk, nem kell ennyire belemenni a részletekbe :)
2011. júl. 5. 23:24
 4/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem

amúgy az hogy valaki azt mondja hogy szeretlek nem egyenlő azzal hogy szerelmes vagyok beléd (de ez csak az én véleményem). majd a szeretetből lesz a szerelem.

2011. júl. 5. 23:27
 5/14 A kérdező kommentje:
De...kifejtette, hogy szerelmes belém! mert ez szerelem első látásra!!! :) :)
2011. júl. 5. 23:32
 6/14 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok? 16/L
2011. júl. 5. 23:48
 7/14 anonim ***** válasza:
én 2 hét után mondtam ki, barinőm azt mondta h. tőlem várta először, mert ő is belém van esve ^^, sztem ő volt a beválalósabb, de ez lehet még csak láng, sztem elkapkodta, "ha 4 napja jártok, de már fél éve ismer" akkor viszont nem, "mondjuk jól időzített", de 1hetet várhatott volna, "én nem dobálom a szót, 4 barinőm volt, 1nek mondtam még csak, a jelenleginek", és volt olyan is akivel 3 hónapot voltunk együtt, "de én nem mertem, így utólag nem is bánom":) ,ha régebb óta ismer mint 4 nap , (és nem 1 hete, hanem legalább 1-2hónapja, akkor nem kapkodta el,... sztem
2011. júl. 5. 23:52
 8/14 A kérdező kommentje:

NEM 16 évesek vagyunk!

Régóta ismerjük 1mást, úgy gondolom nem kamuzik, sőt...tudom, hogy nem! De azt nem tudom mennyire mélynek érzi ezt a szerelmet! De...majd kiderítem!

2011. júl. 5. 23:55
 9/14 anonim ***** válasza:
most akkor régóta ismered, vagy négy napja? mert ez mostmár nem egyértelmű...
2011. júl. 5. 23:56
 10/14 A kérdező kommentje:
Régóta ismerem, mint egy távoli ismerős! Most kezdtük a kapcsolatot, a közeledést, és 4napja mondta! Így érthető? :)
2011. júl. 5. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!