Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarja a fiúkat ha ekcémás vagyok?
Figyelt kérdés
Az ujjaimon szokott lenni ez a bőr betegség, de nem fertőző mégis ettől bizonytalanabb vagyok.2011. júl. 5. 22:51
11/29 A kérdező kommentje:
én is kinőttem a hajlataimból az ekcémát szerencsére de kib* idegesít ha a kezem ki van repedve..semmit nem tudok emiatt csinálni..tönkre teszi az életem áhhh xD
2011. júl. 5. 23:14
12/29 Aaron16 válasza:
:):)..Háát az biztos hogy nem valami kellemes dolog..:S..De sajnos nekem is volt még mikor kissebb voltamm..:S De hálistennek már nincs rajtam.:P..de amm nekem a könyökömön volt:S És Engem sem zavarna.:)
13/29 A kérdező kommentje:
akkor csak én érzem magam emiatt leprásnak ??
2011. júl. 5. 23:16
14/29 anonim válasza:
Szerintem hajtsd fel a dokit, biztosan praktizál még. Esetleg próbálj ki ezt-azt... Ilyen "bio-izéket" amik tuti nem árthetnak...
15/29 anonim válasza:
Ja, és barátkozzál Don Garciával. Legalább van témátok. Abból baj nem lehet. Nem?
16/29 A kérdező kommentje:
Don Garcia hány éves vagy?
2011. júl. 5. 23:22
17/29 anonim válasza:
Az ujjaidon? :D
Nekem az egész vádlim olyan. Sőt, néha máshol is előjön. Szerinted milyen érzés lehet? Egy idő után már nem fogsz az emberek véleményével foglalkozni, mert nem érdemes.
Ha a fiút zavarni fogja, akkor nem lesz a barátod.
Ha pedig nem zavarja, akkor elfogad így ahogy vagy.
18/29 anonim válasza:
28, és nem csajozni akarok, van barátnőm, mielőtt még félreértesz :)
19/29 A kérdező kommentje:
ja a korotokat írjátok oda légyszi!!
hány éves koromtól nem fog majd érdekelni am?
mert én amióta csak az eszemet tudom mindig inkább rejtegetem a kezeimet..:S
2011. júl. 5. 23:29
20/29 anonim válasza:
Engem még mindg zavar, pedig már több, mint 10 éve megvan. De mióta megtapasztaltam, hogy ez a csajokat irtóra nem izgatja, nem ez alapján fognak járni vagy nem járni velem, valahogy annyira nem izgat a dolog. Persze, megbámulják páran a kezem, de aki kicsit is ismer, azt irtóra nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!