Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarja a fiúkat ha ekcémás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarja a fiúkat ha ekcémás vagyok?

Figyelt kérdés
Az ujjaimon szokott lenni ez a bőr betegség, de nem fertőző mégis ettől bizonytalanabb vagyok.
2011. júl. 5. 22:51
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
én is kinőttem a hajlataimból az ekcémát szerencsére de kib* idegesít ha a kezem ki van repedve..semmit nem tudok emiatt csinálni..tönkre teszi az életem áhhh xD
2011. júl. 5. 23:14
 12/29 Aaron16 válasza:
:):)..Háát az biztos hogy nem valami kellemes dolog..:S..De sajnos nekem is volt még mikor kissebb voltamm..:S De hálistennek már nincs rajtam.:P..de amm nekem a könyökömön volt:S És Engem sem zavarna.:)
2011. júl. 5. 23:15
 13/29 A kérdező kommentje:
akkor csak én érzem magam emiatt leprásnak ??
2011. júl. 5. 23:16
 14/29 anonim ***** válasza:
Szerintem hajtsd fel a dokit, biztosan praktizál még. Esetleg próbálj ki ezt-azt... Ilyen "bio-izéket" amik tuti nem árthetnak...
2011. júl. 5. 23:18
 15/29 anonim ***** válasza:
Ja, és barátkozzál Don Garciával. Legalább van témátok. Abból baj nem lehet. Nem?
2011. júl. 5. 23:20
 16/29 A kérdező kommentje:
Don Garcia hány éves vagy?
2011. júl. 5. 23:22
 17/29 anonim ***** válasza:

Az ujjaidon? :D

Nekem az egész vádlim olyan. Sőt, néha máshol is előjön. Szerinted milyen érzés lehet? Egy idő után már nem fogsz az emberek véleményével foglalkozni, mert nem érdemes.

Ha a fiút zavarni fogja, akkor nem lesz a barátod.

Ha pedig nem zavarja, akkor elfogad így ahogy vagy.

2011. júl. 5. 23:26
 18/29 anonim ***** válasza:
28, és nem csajozni akarok, van barátnőm, mielőtt még félreértesz :)
2011. júl. 5. 23:27
 19/29 A kérdező kommentje:

ja a korotokat írjátok oda légyszi!!

hány éves koromtól nem fog majd érdekelni am?

mert én amióta csak az eszemet tudom mindig inkább rejtegetem a kezeimet..:S

2011. júl. 5. 23:29
 20/29 anonim ***** válasza:
Engem még mindg zavar, pedig már több, mint 10 éve megvan. De mióta megtapasztaltam, hogy ez a csajokat irtóra nem izgatja, nem ez alapján fognak járni vagy nem járni velem, valahogy annyira nem izgat a dolog. Persze, megbámulják páran a kezem, de aki kicsit is ismer, azt irtóra nem érdekli.
2011. júl. 5. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!