Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm mondott ilyet, hogy akkor csukjam be az ajtót és essünk túl rajta, mármint a szexen... Kinek mi a véleménye erről?
Volt nekem is egy hasonló "okos" barátnőm. Nekiláttunk, okoztam egy két orgazmust neki, aztán mondom itt az idő az enyémre is. Járattam járattam, de mintha elszállt volna az ihlet és nem jött az orgazmus. Erre ő kissé érdekes hangon:
Nagyon igyekszel mi? Na ekkor leszálltam róla és mondtam, hogy lehet hazamenni. Soha többet nem találkoztam vele.
A szerelem arról szól, hogy olyanok vagyunk a másikhoz, mint ahogy szeretnénk, hogy ő viszonyuljon hozzánk.
És írta itt valaki, hogy mindenkivel előfordul:
Igen előfordulhat, csak azt nem szabad szó nélkül hagyni.
Hu nem is hittem volna, hogy egy ilyen apróságon igy berág a legtöbb ember...sztem egy normális kapcsolatba ennyi "beszólás simán belefér"....néha én mérges vagyok valamiért, vagy gondjaim vannak egyéb téren és a másik nem mindig képes rögtön felfogni, hogy most nem kéne....és ilyenkor jönnek az ilyen beszólások, de sztem ez egy kapcsolatban konkrétan semmi...nekem semmit nem jelent, nem rágódnék ezen egy cseppet sem...
ja és utolsó válaszoló , hát ha már 1 órája csinálják és a csaj elmegy kétszer a fiunak meg nem megy akkor sztem a legtöbben ugy érzik, hogy az ő hibájuk..és sztem azért szolt be, nem téged akart bántani, hanem neki esett rosszul....
Szia
Hát ha ilyet mond a barátnőd ,akkor nem is kíván igazán, ha pedig nem kíván akkor nem is szeret téged igazán, ha nagyon szereted ,akkor próbálkozz legközelebb is és ha megint ezt csinálja, akkor küldd el és keress olyan lányt aki megérdemel téged, mert ilyen lánnyal csak elpazarolod az éveidet, pedig lehetnél olyan lánnyal is aki értékeli a közeledéseidet és viszonozza is.Hidd el hogy olyan lánnyal aki viszonozza törődésed és közeledésed azzal még a szex is sokkal jobb. Sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!