Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz valaki férfias? (külső & belső)
utolsónál a pont.
a mai elkorcsosult világban tényleg ez a menő.
Nekem (24L) az jön be, ha egy fiú határozott, intelligens, bátor, erős, biztonságban érzem magam mellette lelkileg is. az intelligenst úgy értem, hogy pl. nem beszél káromkodva, hanem megválogatja a szavait, nem fecseg össze-vissza, tényleg meggondoltam beszél, úgy, hogy tisztelni tudjam és fel tudjak rá nézni.
Ezen túl legyen szőrös!!! Jó, ha van borostája is időnként, vagy akár kis szakálla is, a nagy bozont nem túl ápolt, de a kicsi szakáll jó! Én férfiasnak látom, ha a férfi kopaszodik is. Az amúgy is azért van, mert sok a tesztoszteron.
Legyen strapabíró, ne nyafogjon, ha fél napig nem tud enni vagy inni, ha földön kell aludni, vagy hidegben vagy kövön. Legyen mindenképpen erősebb nálam. Bírjon egész nap túrázni vagy biciklizni, anélkül, hogy nyafogna!
És legyen szelíd is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!