Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja? A férjem soha nem mondja nekem, hogy szép vagyok, csinos vagyok.
Biztos meg sem fordul a fejében, hogy te ne lennél szép és ezt mondani kell. Ha nem esik jól neked, akkor tehetsz megjegyzést neki, egyszer, amikor nagyon sexyn felöltözöl és nem mond semmit. De nem lehet ezen most mit változtatni...
Veled nincs gond, láthatod, hogy szeret és kíván. Őt meg hogy akarod megváltoztatni??? Csak ha beszélsz vele, akkor van rá lehetőséged. De ha ő az a "kemény" fajta, hogy nem mondogat ilyeneket, akkor is érezhet, hogy a csókjaiból, öleléséből, megnyílvánulásaiból, hogy szeret.
Én rájöttem, hogy mondani kell a páromnak, egyenesen, amire vágyom. Én is az elején még rágódtam magamban, hogy miért nem mondja/csinálja ezt meg ezt...mikor beszélgettem vele ilyesmiről, kiderült, hogy örült hogy a kedvemre tehet, azóta megoldódott.
Mondd neki, bújj hozzá és mondd neki hogy olyan jól esne ha bókolna neked néha! Mint az elején...De Te se legyél szűkmarkú a bókokkal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!