Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, a szép, okos, kicsit gazdagabb lányokról azt gondolom, h túl jók hozzám?
Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya, de szépnek se nem tartom magam(vannak pattanásaim, meg egy kis fogprobléma), és az átlagnál kicsit jobban forog az agyam.Pénzügyileg meg nem állok a legjobban de nekem nem is számít a pénz. A bunkó hisztis lányok idegesítenek, a nyugisabbakról, intelligensebbekről pedig úgy gondolom, h túl jók hozzám képest.
Volt is egy barátnőm, szerettem is de mivel úgy éreztem h ő kaphatna nálamnál jobbat is mint az járt a fejemben, h úgyis meg fog csalni, nincs értelme...hát igen szakított mert nem törődtem eleget vele:(. Miként tudnék megszabadulni ettől az érzéstől?, rossz mindig csak arra gondolni, hogy úgyis megcsal.:((.
2009. márc. 28. 23:09
1/5 anonim válasza:
Ne gondolj arra, hogy megcsal! Valamiért mégis csak veled jött össze nem? :) Éreztetni kell egymással, hogy szeretitek egymást, becsülitek, és ti vagyok egymásnak a legjobbak, nem kell se jobb, de rosszabb ;)
2/5 anonim válasza:
Én is olyan fiút keresek amilyen lányt, de sajnos mindig a bunkó, menőcsávó, verekszünk-pia-buli-izé írnisemtudok típusú fiúk találnak meg... :( De ez a lehetőség viszont fel sem merül bennem. Nekem az segített, hogy jobbak érezzem magam, hogy találam egy rendes fiút... Attól megjött az önbizalmam. Aztóna már nem vagyunk együtt, de már nem problémám! :) Csinálj önbizalomnövelő dolgokat! Sportolj, ha jó tanuló vagy akkor próbáld meg a tanulmányi versenyeket (bár nem tudom hány éves vagy), vagy menj el dolgozni, nagy érzés a saját pénzedből venni mondjuk venni valamit :) Menj fogorvoshoz ha zavar a fogad, egy picit máshogy álló fog is sokat segíthet (tapasztalat, csak nem foggal), újítsd meg a stílusod, találj valami jó kis hobbit! :)
3/5 anonim válasza:
bocsi kimaradt, hogy amilyen lányt te :D
4/5 anonim válasza:
Hát az ördög nem alszik, az én barátnőm is mondta mindig hogy csak én kellek neki, és csak engem szeret, és hogy bízzak benne, ..hát ,igen, még aznap megcsalt!! Úgy hogy ezzel számolnod kell!!! Vannak olyan lányok akiknek nem elég 1 csávó, mind kell nekik...
5/5 anonim válasza:
Az a baj hogy nincs önbizalmad. Miért lenne az inteligens túl jó hozzád képest? Kissé lebecsülöd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!