Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Kit válasszak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Kit válasszak?

Figyelt kérdés

Van két srác...

Az egyiket több mint két éve ismerem. Eből az "együtt" töltött időből kb. egy évet jártunk, azt is össze vissza. Rengetek szakítással és veszekedéssel fűszerezve. Rengetegszer megbántott. Mégis folyton próbáltuk helyretenni a dolgokat...

A másik sráccal nem rég ismerkedtem meg egy buliban. Azóta minden nap beszélünk, találkozni szeretne velem, és nagyon kedves.

Nem tudom h mit csináljak. Senkit nem akarok megbántani. Az első az volt, hogy mint két sráccal letisztáztam a dolgokat. Elmondtam h mi a szitu. De mindketten kitartóak. És én teljesen meg vagyok zavarodva :/ Az egyik már túl sok fájdalmat okozott... persdze sok örömöt is.. a másik pedig annyira új..

Mi a fene legyen??

l/ 17 f / 20, 23

2011. júl. 4. 23:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Válaszd azt, amelyiknek nagyobb a f*sza.

neám!

Mindenképp a 2-at! ;-)

(Az elsővel nem illetek össze - ha annyit veszekedtetek)

2011. júl. 5. 00:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a második sráccal próbáld meg...akivel elsőre nem ment, ne erőltesd.
2011. júl. 5. 00:04
 3/6 anonim válasza:
szerintem a másodikat..mert ha eléggé szeretnéd az elsőt most nem kavarna be a második.
2011. júl. 5. 00:16
 4/6 anonim ***** válasza:
A másodikat. Az elsővel ne okozzatok több fájdalmat egymásnak, sok további bántástól kíméled meg mindkettőtöket, ha most egy kicsit megbántod.
2011. júl. 5. 00:18
 5/6 anonim ***** válasza:
ha eddig nem volt felhőtlen az elsővel, akkor ezután sem lesz az, szóval a másodikra teszem a voksom :)
2011. júl. 5. 00:56
 6/6 A kérdező kommentje:
hát ez elég egyértelmű.... meggyőzőek vagytok! köszi a segítséget
2011. júl. 7. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!