Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Kit válasszak?
Van két srác...
Az egyiket több mint két éve ismerem. Eből az "együtt" töltött időből kb. egy évet jártunk, azt is össze vissza. Rengetek szakítással és veszekedéssel fűszerezve. Rengetegszer megbántott. Mégis folyton próbáltuk helyretenni a dolgokat...
A másik sráccal nem rég ismerkedtem meg egy buliban. Azóta minden nap beszélünk, találkozni szeretne velem, és nagyon kedves.
Nem tudom h mit csináljak. Senkit nem akarok megbántani. Az első az volt, hogy mint két sráccal letisztáztam a dolgokat. Elmondtam h mi a szitu. De mindketten kitartóak. És én teljesen meg vagyok zavarodva :/ Az egyik már túl sok fájdalmat okozott... persdze sok örömöt is.. a másik pedig annyira új..
Mi a fene legyen??
l/ 17 f / 20, 23
Válaszd azt, amelyiknek nagyobb a f*sza.
neám!
Mindenképp a 2-at! ;-)
(Az elsővel nem illetek össze - ha annyit veszekedtetek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!