Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok titeket nem zavar, hogy a barátotok rengetegszer gondol más nőre és nem azért mert szép a szemük?
Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 23:39
31/47 anonim válasza:
jajj rageboy, hagyd már abba a nagy hősködést..
32/47 anonim válasza:
Cáfolj meg, úgyse tudsz. Ez az igazság, minek hazudnék 1 névtelen oldalon?
33/47 anonim válasza:
És ez normális? Neked tényleg nem esik egy kicsit sem rosszul, hogy ha a barátnőd másik srácról fantáziál, mert neked mondjuk kicsi a pöc.öd? Most csak mondtam valamit... Arra akartam célozni, hogy valamiért nincs veled megelégedve. Mert biztos nem vagy akkora isten, mint ahogy beállítod magad.:P Lehet pont azért írsz ilyen megkeseredett stílusban, mert ronda vagy és el vagy keseredve, mert tudod, hogy menthetetlen vagy.xD
34/47 anonim válasza:
jaa, számitógép elől mindent irhat az ember :DD élőben meg meg se tudsz szolalni :DD
35/47 anonim válasza:
Nem kicsi, 185/90 és mellesleg k.rva jól nézek ki :P Nem zavar, ha talál jobbat menjen, én is fogok jobbat :)
37/47 anonim válasza:
Attól hogy random marhaságokat írogatsz sajnos még nem lesz igazad, várom az érvekkel alátámasztott mondókád, miszerint nem úgy van ahogy fenn leírtam.. (mindegyikünk azt gondolja hogy..stb ).
38/47 anonim válasza:
Hát akkor le a kalappal, ha tényleg így van!:) Ez a szerelem.(H)
39/47 anonim válasza:
Szerelmesnek nem szabad lenni. Ez a legfontosabb. Úgyis elmúlik, amíg meg tart nem vagy képes racionális döntést hozni. Nem lépsz ki 1 alapvetően rossz kapcsolatból, hagyod magad megalázni stb. Más meg összetenné a kezét érte/érted.
40/47 anonim válasza:
jaj, már, hány éves vagy h ilyeneket irsz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!