Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyadik találkozás után illik ott aludni?
Figyelt kérdés
A barátom már rengetegszer aludt nálunk. És jóban van a szüleimmel. Én viszont még csak egyszer voltam náluk.Igaz hogy jól kijöttem a családjával, de szerintem még nem kéne.Ő viszont már nagyon szeretné.
Hanyadik találkozás után illene ott aludnom?
2011. júl. 4. 22:14
11/27 anonim válasza:
nyugodtan alhatsz nála de szarni még korai lenne
12/27 anonim válasza:
hessegesd el őket :) biztosan nem azért hív, hogy csak megnézzen...:) csak legyél magabiztos :D
13/27 anonim válasza:
Hát csak annyi, hogy szüleid nem szólnak be, hogy ugyan, Kicsim/Anitám/Beátám/Diám/Emesém/Gertrúdkám, stb... Nem kellene egy ilyen "vén sráccal" járnod?
14/27 A kérdező kommentje:
köszönöm az ÉRTELMES válaszokat :)
2011. júl. 4. 22:24
15/27 A kérdező kommentje:
na az meg h hány éves, megint nem ide tartozik...szeretem. ennyi. és nem az volt a kérdés, h nem-e idős hozzám.
2011. júl. 4. 22:25
16/27 anonim válasza:
De én megkérdeztem. Baj?
<Széttép felső>
Itt a szívem, harapd ki.
17/27 anonim válasza:
Tudod, én szeretném a monotonizmust, fásultságot kiűzni a kérdésed válaszai közül. Igazából nem kellene ezt sértésnek venned. Légy nyitottabb. Légy rugalmasabb. Légy szabadabb!
18/27 anonim válasza:
És amúgy, tényleg csak keresztkérdésként, mennyire örülnek ennek szüleid?
19/27 A kérdező kommentje:
teljesen jól elvannak vele. Mondták h látszik h szeret (pedig a szüleim nem egyszerű esetek...) A barátom mindenről eltud beszélgetni velük. Édesanyámmal szinte mindent megbeszél(ünk) mivel ugye nekem ő az első barátom...
úgyhogy nekik nagyon rendben van így :)
2011. júl. 4. 22:43
20/27 anonim válasza:
Tyűha, hát Te is jól kezdtél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!