Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnál egy olyan pasival aki folyamatosan kritizálja a külsődet?
Szerintem egy kapcsolat, egy négy éves pláne! attól (is)kapcsolat hogy mindent meg tudtok beszélni. Nem ő az egyetlen fájdalmasan jó pasi a világon. Egyébként mi van akkor, ha jobban néz ki, mint maga Adonisz de így viselkedik veled? Én a pasim kinézetéért nem adnám az önbizalmamat. Vsz van valami komplexusa, ezért viselkedik úgy, hogy leépítse az önbizalmadat, és ne merd elhagyni, mert olyan jót mint ő soha nem fogsz találni, mert te egy értéktelen, csúnya, buta stb. vagy. Nem vagy az!
Találnál sokkal jobbat, sőt, sokkal jobbat érdemelsz!
A részemről ennyi ilyen megjegyzés után megköszönném az együtt töltött éveket, azt, hogy jobb ember lettem neki köszönhetően, mert még egy ilyen hibát, mint ő, nem követnék el, majd becsuknám mögötte az ajtót, kétszer ráfordítanám a kulcsot, másnap záraz cserélnék és az ajtónyitó kódot is megváltoztatnám.
20:51 vagyok
Több mint két évig voltunk együtt,első szerelem stb.
Amúgy hogy tudna beszélni vele? Mit mondana? Hogy bocsi, de így rombolod az önbizalmam. Mindenre van nekik válaszuk... Tuti azt mondaná, ahogy ismerem az ilyen fajtát, hogy de akkor hazudjak? Ne is várd, hogy azt mondjam, milyen jól áll ez a ruha, mikor nem így gondolom...
Mindenre tudnak valamit mondani, és hiába akarja elhagyni, mindig kimagyarázzák meg visszakönyörgik magukat...
Nekem is van sajna ebben tapasztalatom.:(
Asztrológiát tanulok,ezért megkérdezném (ha nem bánjátok)a kérdezőt,és a többieket,akik jártak hozzá hasonló cipőben,hogy a pasijuk a Mérleg jegyében született?
Mert ennek a jegynek alapvető jellemvonása a rendkívül fejlett szépérzék,s tapasztalataim szerint nem illetlenségből mondanak általában sértő dolgokat,hanem mert esztéták. (Persze,ettől még figyelembe kéne venniük párjuk érzéseit,ez alól nem menti fel senki őket,félreértés ne essék.)
Csak próbáltam plusz magyarázattal szolgálni,és segítséget is kérni,egyben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!