Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt maradnál egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradnál egy olyan pasival aki folyamatosan kritizálja a külsődet?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, barátom 25. Ő jobban néz ki nálam és ezt erősen érezteti is velem. Sokszor beszólogat van amikor viccesen, de ez nekem nagyon rosszul esik, mert egyébként mások szerint szép vagyok és adok magamra, nem vagyok igénytelen. Beszólogat pl. olyannal kapcsolatban hogy narancsbőröm van, vagy ha épp zsíros a hajam, volt már olyan beszólása is hogy örüljek hogy ilyen jó pasim van (ezt nevetve mondta, de szerintem ennek is van alapja), erre énis viccesen mondtam neki hogy ő is örüljön hogy szép barátnője van, erre elkezdett fintorogni... Sokszor beleköt az öltözködésembe, pedig nem öltözöm szarul, giccsesen, k-urvásan, csak átlagosan, szeretem a kényelmes viseletet, nem vagyok cicababa se, de fiús kinézetű sem. Ha épp ki van száradva a bőröm az a baja, ha veszek egy új ruhát általában leszólja. Az az érzésem vele kapcsolatban, hogy szerinte csak ő néz ki jól, ő öltözködik jól és én meg egy ratyi vagyok mellette. Nem mondom, van amikor megdícsér, de sokkal több kritikát kapok tőle mint dicséretet. 3 éve vagyunk együtt, tudom, hogy szeret, már sokszor bebizonyította, de akkor kérdezem én, hogy minek szeret ha ennyi kivatnivalója van a külsőmben? Vagy az önbizalmamamt akarja lerombolni? 2 napja éreztetem vele hogy van valami bibi, de még nem mondtam el neki hogy mi a bajom, szinte könyörög hogy mondjam el, de valamiért nem tudom. Ciki nekem erről beszélni. Hogy mondjam el? Elmondjam egyáltalán?
2011. júl. 4. 20:12
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
De olyan ciki ilyenről beszélni... :((
2011. júl. 4. 21:16
 22/29 anonim válasza:
95%

Szerintem egy kapcsolat, egy négy éves pláne! attól (is)kapcsolat hogy mindent meg tudtok beszélni. Nem ő az egyetlen fájdalmasan jó pasi a világon. Egyébként mi van akkor, ha jobban néz ki, mint maga Adonisz de így viselkedik veled? Én a pasim kinézetéért nem adnám az önbizalmamat. Vsz van valami komplexusa, ezért viselkedik úgy, hogy leépítse az önbizalmadat, és ne merd elhagyni, mert olyan jót mint ő soha nem fogsz találni, mert te egy értéktelen, csúnya, buta stb. vagy. Nem vagy az!

Találnál sokkal jobbat, sőt, sokkal jobbat érdemelsz!

A részemről ennyi ilyen megjegyzés után megköszönném az együtt töltött éveket, azt, hogy jobb ember lettem neki köszönhetően, mert még egy ilyen hibát, mint ő, nem követnék el, majd becsuknám mögötte az ajtót, kétszer ráfordítanám a kulcsot, másnap záraz cserélnék és az ajtónyitó kódot is megváltoztatnám.

2011. júl. 4. 22:04
 23/29 anonim ***** válasza:

20:51 vagyok

Több mint két évig voltunk együtt,első szerelem stb.

2011. júl. 4. 23:35
 24/29 anonim ***** válasza:
88%

Amúgy hogy tudna beszélni vele? Mit mondana? Hogy bocsi, de így rombolod az önbizalmam. Mindenre van nekik válaszuk... Tuti azt mondaná, ahogy ismerem az ilyen fajtát, hogy de akkor hazudjak? Ne is várd, hogy azt mondjam, milyen jól áll ez a ruha, mikor nem így gondolom...

Mindenre tudnak valamit mondani, és hiába akarja elhagyni, mindig kimagyarázzák meg visszakönyörgik magukat...

Nekem is van sajna ebben tapasztalatom.:(

2011. júl. 5. 00:06
 25/29 anonim ***** válasza:
90%
Vagy észbe kap, vagy lapát:( Ez a szomorú igazság. Nem értem, 4 év után miért félsz vele beszélni. Talán azért, mert annyira tökéletesnek találod őt önmaga fényezésétől. Állj a sarkadra kérlek, mert nagyon rossz vége lesz ennek rád nézve. Nem hiszem, hogy építő jellegű kritikái lennének, mert minek abból ennyi? Nem tud elfogadni? Pont ez lenne a lényeg, amit megérdemelnél egy normális pasi oldalán.
2011. júl. 5. 12:52
 26/29 anonim ***** válasza:
28%

Asztrológiát tanulok,ezért megkérdezném (ha nem bánjátok)a kérdezőt,és a többieket,akik jártak hozzá hasonló cipőben,hogy a pasijuk a Mérleg jegyében született?

Mert ennek a jegynek alapvető jellemvonása a rendkívül fejlett szépérzék,s tapasztalataim szerint nem illetlenségből mondanak általában sértő dolgokat,hanem mert esztéták. (Persze,ettől még figyelembe kéne venniük párjuk érzéseit,ez alól nem menti fel senki őket,félreértés ne essék.)

Csak próbáltam plusz magyarázattal szolgálni,és segítséget is kérni,egyben!

2011. szept. 16. 14:37
 27/29 anonim ***** válasza:
azóta mi a helyzet veletek?
2011. szept. 16. 15:49
 28/29 anonim ***** válasza:
11%
Én azért férfi létemre így vagy úgy, de én biztos hog elmondanám a véleményemet a főztjéről akár tetszik akár nem tudtommal véleménnyílvánítás szabadsága van vagy tévednék? Mi az hogy kuss a nevünk?? Én már csak azért is elmondanám a véleményemet, ha nem tetszik valami az öltözködésében vagy a főztjében!!! Azt ha megsértődig, tanuljon meg felül emelkedni azt ennyi!.. Ne ám már ő megmondja a véleményét az öltözködésemről, vagy a külsőmről, de még kritizálja is?. Hát!! Hova tart ez a világ lassan nekünk kuss lesz a nevünk mert különben...? Mi az hogy nem mondhatok véleményt?? Itt azért álljunk már meg egy szóra, mert szerintem egy véleménnyílvánítás még az nem alkalmas az önbizalom megtépázására, vagy a becsület csorbítására ennyi. Csak egyesek kissé átestek már a ló túloldalára ennyi, de még vannak kivételek, ezért minden tiszteletem azoké. Viszont ha engem egy nő ezért felpofozna, vagy miegymás, akkor azzal az illetővel remélem sem a közel, sem a távoli jövőben nem találkozom, mert számomra halott az illető ennyi.
2018. máj. 1. 14:02
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem maradnék együtt vele!
2022. febr. 6. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!