Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt maradnál egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradnál egy olyan pasival aki folyamatosan kritizálja a külsődet?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, barátom 25. Ő jobban néz ki nálam és ezt erősen érezteti is velem. Sokszor beszólogat van amikor viccesen, de ez nekem nagyon rosszul esik, mert egyébként mások szerint szép vagyok és adok magamra, nem vagyok igénytelen. Beszólogat pl. olyannal kapcsolatban hogy narancsbőröm van, vagy ha épp zsíros a hajam, volt már olyan beszólása is hogy örüljek hogy ilyen jó pasim van (ezt nevetve mondta, de szerintem ennek is van alapja), erre énis viccesen mondtam neki hogy ő is örüljön hogy szép barátnője van, erre elkezdett fintorogni... Sokszor beleköt az öltözködésembe, pedig nem öltözöm szarul, giccsesen, k-urvásan, csak átlagosan, szeretem a kényelmes viseletet, nem vagyok cicababa se, de fiús kinézetű sem. Ha épp ki van száradva a bőröm az a baja, ha veszek egy új ruhát általában leszólja. Az az érzésem vele kapcsolatban, hogy szerinte csak ő néz ki jól, ő öltözködik jól és én meg egy ratyi vagyok mellette. Nem mondom, van amikor megdícsér, de sokkal több kritikát kapok tőle mint dicséretet. 3 éve vagyunk együtt, tudom, hogy szeret, már sokszor bebizonyította, de akkor kérdezem én, hogy minek szeret ha ennyi kivatnivalója van a külsőmben? Vagy az önbizalmamamt akarja lerombolni? 2 napja éreztetem vele hogy van valami bibi, de még nem mondtam el neki hogy mi a bajom, szinte könyörög hogy mondjam el, de valamiért nem tudom. Ciki nekem erről beszélni. Hogy mondjam el? Elmondjam egyáltalán?
2011. júl. 4. 20:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
95%

Ha igazán szeretne téged, akkor te lennél a legszebb neki.

Az én párom Gyönyörűmnek hív, noha azért kicsit messze vagyok attól :)

2011. júl. 4. 20:24
 12/29 anonim ***** válasza:
16%
Nem lenne veled, ha nem felelnél meg neki. Az nem lehet, hogy építő kritikát kapsz tőle? Hogy ami szép rajtad, az lehetne szebb is?
2011. júl. 4. 20:26
 13/29 A kérdező kommentje:
Igen erre már én is gondoltam, hogy lehet építő jelleggel mondja, nem pont rossz inulatból... nemtudom. De rosszul esik azt tudom, mert még megérteném ha tényleg igénytelen lennék, de nem vagyok az. Tisztában vagyok a hiányosságaimmal, hibáimmal, de azért nem tartom magamat egy eldobni való nőnek.
2011. júl. 4. 20:29
 14/29 anonim ***** válasza:
97%
Az építőjellegnek pont az a lényege, hogy ne érezd úgy magad, mint egy telefosott búvárruha. Ne mentegesd. Már most kezdesz ott tartani, hogy jaj ő tök jó fej, meg ő tökéletes, te vagy a béna.
2011. júl. 4. 20:34
 15/29 A kérdező kommentje:
Neeeem, nem akarom védeni, csak eszembe jutott már ez a variáció is. De attól még ugyanúgy haragszom rá, nem tudom, lenne-e értelme beszélni vele erről! Mit mondhatnék? Olyan ciki. :(((
2011. júl. 4. 20:36
 16/29 anonim ***** válasza:
93%
ma 20:34-nek van igaza.
2011. júl. 4. 20:47
 17/29 anonim ***** válasza:
96%

Ajj nagyon gyorsan hagyd el!(tapasztalat)

Pár hónapja még én is feltettem egy ilyen jellegű kérdést és mindenki ezt írta amit neked de én csak be beszéltem magamnak,hogy ők nem tudják meg nem ismerik meg amúgy nagyon jó vele stb.

Visszagondolva rohadtul nem volt jó!

Ne enged,hogy tovább mérgezzen mert annál nehezebb lesz majd megbízni egy másik fiúba.

Amúgy meg a végén ő hagyott el egy másik lányért...hát így szeretet?

A fenét!Téged sem szeret mert akkor nem lenne ilyen...gondold át kérlek.

Nem akarom,hogy úgy járj mint én,nem hiába mondják annyian,hogy hagyd el meg nem szeret mert bármennyire is fáj be kell látnod,hogy ez így van.

Lehet,hogy kell egy év mire látni fogod azt,hogy jó döntést hoztál.

De ha visszakönyörögné is magát az csak azért van mert sértené a hatalmas egóját.

Hagyd a fenébe!Sokkal jobbat érdemelsz ennél....

20/L

2011. júl. 4. 20:51
 18/29 A kérdező kommentje:
Jaj utolsó nagyon aranyos vagy. Ott is hagynám én egyből ha pl. 4 hónapja lennénk együtt, nem 4 éve! :(( Így nem olyan könnyű!
2011. júl. 4. 20:54
 19/29 anonim ***** válasza:
96%
Nézd, ha négy éve együtt vagytok, akkor nem értem, miért ide írtál ahelyett, hogy vele beszéltél volna. Egy jó kapcsolat alapja a kommunikáció. De itt te is ludas vagy, mert magadban fősz meg ide írsz ki kérdést ahelyett, hogy azonnal megmondanád neki, ha valami bajod ven.
2011. júl. 4. 21:07
 20/29 anonim ***** válasza:
94%
Én voltam fél évig együtt egy "ilyennel". Kihatott a mostani kapcsolatomra is...
2011. júl. 4. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!