Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-25 éves Lányok Ti összejönnétek egy 35-40-50 éves kor közötti férfival? Ha igen, miért? Ha nem, miért?
Figyelt kérdés
Csak véleménykikérdezés. Nem vagyok 35-50 éves pasi sem, és nem szándékozom összejönni ennyi éves pasival . Csak kíváncsi vagyok, hogy hogy vélekednek erről..2011. júl. 4. 20:07
11/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: Te is válaszolhatsz, természetesen.
2011. júl. 4. 20:24
12/15 anonim válasza:
:)
Nos én nem ítélem el a nagy korkülönbséget, kivéve, ha az egyik fél 20 alatti.(vagy az ilyen pl.:23-48, 55) Egyébként mindenki magánügye.
Én összejönnék egy nálam idősebb férfival, de a maximum korhatár az 15 év.
14/15 anonim válasza:
Háát nem igazán. 18/L vagyok, legfelső határ a 23 egyelőre. Persze, már az is necces, 20-21 az átlag, akivel el tudnám képzelni, hogy kapcsolatom legyen :) De egy 15 éves mondjuk szerintem ne igazán lépjen bele egy 20évessel kapcsolatba, de a 25éves korosztálynak meg lehet, hogy kézenfekvőbb a 30-35 közötti. Ez ízléstől, partnertől, beállítottságtól is függ. Viszont nálam fiatalabbal soha nem kezdenék - legyen szó akár egy napról is. Idegesítene a tudat :)
15/15 anonim válasza:
Én nem kezdek tinikkel DE. A korosztályomban (én 34 ffi) vagy házas a nő, vagy elvált 1-2-3 gyerekkel. Hát kösz de őket sem akarom. Úgyhogy mivel még nem értem révbe, marad a nagy semmi. Hát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!