Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S.! Plátói szerelem! Mit tegyek?
28 éves lány vagyok! 2 és fél éve ismerkedtem meg egy férfival. Szexuális kontakt nem volt köztünk, munkakapcsolatban álltunk egymással.Egy idő után viszont azt vettem észre, hogy nagyon sokat gondolok rá és fantáziállok róla. Az akkori párkapcsolatom is emiatt (is) ment tönkre. Egy ideje szingliként élem az életem.Ismerkedem folyamatosan, de képtelen vagyok másra gondolni csak Rá! Időközben megszakadt a kapcsolatunk. Én döntöttem így. Nem láttam már fél éve, nem keresem, hiszen egy családos emberről van szó és nem piszkíthatok bele a családi éltébe! Folyamatosan csak ő jár a fejemben, képtelen vagyok elfeledni őt! Pedig tudom, hogy nincs más választásom!
Nagyon szeretném és megköszönném, ha valaki hasznos tanácsokkal szolgálna: mit tegyek, hogy jobban legyek ?
előszöris: ÉLJ
bulizz,vásárolgass, csinálj csajos programokat a barátnőiddel,vagy bármit ami lefoglal
randizzgass,hátha lesz aki eltudja terelni a figyelmedet:):)
amúgymeg ha görcsösen koncentrálsz arra hogy ne gondolj rá..máris rá gondolsz hiszen ha aztmondom hogy ne gondolj az elefántra máris meg tudod mondani merre áll az ormánya:)
amúgymeg több mint valószínű hogy a tiltott gyümölcs miatt érdekel téged ennyire,vagy mert kivagy éhezve a szerelemre,romantikára,egy igazi férfias férfire,és ő pl ilyen.
tényleg nemszép más családjába belerondítani,meg úgyis másodlagos lennél,a MÁSIK nő
Nagyon szép dolog az, hogy egy család életébe nem akarsz "belepiszkitani". Ha most azt kérdeznéd, hogy legyek-e szeretö, akkor kapnál hideget meleget. Az élet viszont nem ilyen egyszerü.
--- Volt-e a férfinak is érzelmei feléd? Vagy nem is tudta azt, hogy te rajongsz érte?
--- Ha szintén érzett irántad valamit akkor az ö döntése is volt, hogy nem akart veled semmit?
Ha tényleg nincs semmi esély, akkor nincs más, mással kell begyógyitani ezt a sebet. Ki kell tölteni a hiányt mással. Ki kell probálni, hogy müködik-e. 28 évesen még te döntesz. Késöbb már nehezebb lesz.
Ffi
Ha komoly választ vársz.....ne gondolj rá, nem a tied, jól látod, nem veheted el más játékát, ez már az oviban is konfliktust generált...Elmúlik az érzés mint a menzesz...csak várd ki illetve keresgélj új pasit...aki elérhető és valóban neked teremtetett...
Komolytalanul: hívd fel, áradozz, avagy menj fel a lakására mikor ott az asszony és a sok gyerek s add elő magad. Garantáltan 2-n fognak kirúgni, az asszony és a pasi....s ekkor megnyugszol, igaz kavarsz ott 1 kis galibát...
Hasznosa a tanácsok?
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm az eddigi tanácsokat! :-)
Akkor most válaszolok!
-"Volt- e a férfinak is érzelemei feléd? Vagy nem is tudta, hogy te rajongsz érte?"
Igen, voltak! Ezért is annyira nehéz most, hiszen tudtam, hogy nem vagyok közömbös számára! Nagyon jól elhülyültünk együtt és hamar bizalmasabb viszonyba kerültünk egymással! Én nagyon jól éreztem magam vele és ezt Ő is tudta jól! Alig vártam mindig, hogy újra láthassam...
-"Ha szintén érzett irántad valamit, akkor az ő döntése is volt, hogy nem akart tőled semmit?"
Na, hát ez egy jó kérdés volt! :-) Igazából fogalmam sincs,néha úgy éreztem, hogy sínen vagyok nála, máskor pedig úgy, hogy fél tőlem valamiért! Pedig nem harapok ám!
De talán jobb is , hogy tiszta maradt a kapcsolatunk, mert ha lett volna köztünk valami, akkor most annál rosszabb lenne...
dobj el egy kavicsot...
hehhe fura módszer de nekem bevált...
a) Megkeresed, összejöttök, a felesége úgy érzi, itt a vég, a gyerekei a legnagyobb traumát élik át, amin gyerekként keresztül mehet az ember. Ideig óráig talán élvezitek a rózsaszín ködöt, de Te jól tudod, hogy férjként, nős családapaként szedett össze téged...tehát a templomban mondta azt, hogy míg a halál el nem választ....
b) Lezárod magadban. Azok a tulajdonságok, amik vonzanak téged ebben a férfiban, sok más srácban is megvannak, akik szabadok, és alapozhatsz rájuk, akár családot is.
Ha nem látod, nem beszélsz vele, akkor el fogod felejteni. Ha szerelmes voltál, persze, hogy fél év alatt nem ment. Majd eltelik pár hónap, közben ismerkedsz és menni fog.
19/L
Én is hasonló cipőben járok, igaz kevesebb ideje. De tudom, hogy NEM barmolhatok szét egy családot. Nem tehetem meg.
Az első válaszolóval értek egyet: ÉLJ! A legjobban ugy tudod elfelejteni, ha nem gondolsz rá. Azt pedig úgy tudod elérni, ha lekötöd magad. Sportolj, járj kiállításokra, keress más pasit. Tudom mondani könnyű, de EL KELL FELEJTENED!!!!
20/L
Még csak fél év telt el. Tudom, hogy ez furán hangzik, de idő kel az ilyesmihez, valószínűleg az előző kapcsolatod se heverted még ki, azt is át kéne gondolnod, hogy ott mi lehetett a gond, hogy kifelé kacsintgattál, mert ez nem csak így egy oldalról jön. Lehet, hogy nem kaptál elég törődést, vagy nem volt elég nagy a szerelem és te szerelemre vágysz. Ezer dolog lehet, de abban biztos vagyok, hogy itt más háttere van a dolognak, amihez lehet nem is sok köze van annak a pasinak akit szeretsz. Szóval először is magadban kéne helyretenni a dolgokat, és az biztos, hogy most nem állsz készen egy új kapcsolatra, persze bulizni lehet, meg ismerkedni, az jót tesz néha, de a helyén kell kezelni.
Amikor valami nincs rendben az ember érzelmi életében, akkor hajlamos az első közelében lévő férfiba "beleszeretni" és utána táplálni tovább ezeket az érzelmeket, de ez csak afféle pótcselekvés, mint a dohányzás másoknál, ha érted mire gondolok.
Én is jártam kicsit hasonló cipőben, volt egy kapcsolatom, aztán azt hittem, hogy szerelmes vagyok egy másik férfiba, de miután szakítottunk a kedvesemmel eltelt pár hónap, utána meg úgy éreztem, hogy a volt pasimba vagyok még mindig szerelmes. Szörnyű időszak volt, de aztán hosszú hónapok alatt rájöttem, hogy valószínűleg az amúgy nem túl jó kapcsolatomból való kihátrálás ürügyének kellett az a másik, plátói szerelem és szépen helyre kerültek a dolgok. Végülis egyik se lett volna az igazi, és azt úgy mondom, hogy a volt párommal múlt hónapban lett volna az esküvőnk elméletileg, tehát elég komoly kapcsolatról volt szó. Hálistennek, hogy időben észbe kaptam bárhogy is történt, legalább nem rontottam el az életem... Szóval mindenképpen nézz mélyen magadba, mert ha nem rendezed a dolgaid, akkor csak tovább viszed őket a következő kapcsolatodba. És gondolom mostmár te se szeretnéd az idődet vesztegetni, hogy aztán megint 3 év, megint nem az igazi, aztán megint 3...
27/N
Nem akarlak elkeseríteni, de itt csak a felejtés segíthet, semmi más.:(
Idő kell. Mennyi? Rengeteg! Lehet h akár évekbe is bele fog telni, mire kihevered. De sajnos nincs más módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!