Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most szeret vagy utál engem!? Szerintetek? Többi lent.
16 éves lány vagyok, és két évvel ezelőtt jártam egy sráccal, de csak 2 hétig. Márrégebb óta szerelmes voltam belé, és ő is belém, de szakítanom kellett vele olyan okok miatt amit most nem írok le. Eleinte még beszéltünk mint haverok, de részemről nem nagyon ment a dolog, úgyhogy mostmár abszolut nem is beszélünk (legalábbis ha nem muszály), de mivel még mindig azonos a társasági körünk, ha mindketten ottvagyunk, mindenki mondandóját lereagálja, csak az enyémet nem. Sosem néz rám, de ha mégis és én ezt észreveszem a lehető leggyorsabban elkapja a tekintetét. (és én is) És ha én is ott vagyok, nem kicsit bunkóbb mint amúgy.
De nem tudom eldönteni hogy simán megutált és zavarja ha én is ott vagyok, vagy még mindig szeret? Szerintetek?
De honnan tudod, hogy bunkóbb, ha ottvagy, mint ha nem vagy ott, ha egyszer nem is látod milyen, mikor nem vagy ott?
Na mindegy. A kérdés szerintem az, hogy te akarsz e tőle valamit. Ha igen, akkor beszéld meg vele a dolgot, Elég, ha annyit mondasz, hogy szerinted nem muszáj levegőnek néznetek egymást, ha egyszer úgyis sokat találkoztok. És figyeld meg, hogy erre hogy reagál.
Egyrészt onnan hogy régebben nem volt ilyen, másrészt meg legjobb barátnőm mondta..
Meg ha nem vagyok ott csak távolról látom őket többet mosolyog nevet és sokkal lazább is.
Nem akarok ismét összejönni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!