Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kellene tennem? Menthető még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? Menthető még?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki osztálytársam 4 éve. Első 3 évben alig beszéltünk, volt egy átlagosan jó kapcsolatunk, ennyi. De az idei évben nagyon jóban lettünk, egy padban ülünk, iskolában mindent amit az osztályon belül csinálni kell, azt ketten csináljuk. Ha valami problémája van szinte én vagyok az első akinek elmondja (aztmondja - én mindig fel tudom vidítani, meg megoldást tudok adni a problémájára.

Eddig nem is lenne probléma, de én idén tavasz környékére szépen lassan beleestem. Az érzést nem írom körül, sztem szinte mindenki tudja, szerelmes lettem. Eddig, ha egy lány tetszett kis ismerkedések után lesmároltam, aztán vagy adta, vagy nem..De ő most más..Nem mertem hozzá határozottan közeledni, féltem hogyha nem akarja, és én lesmárolom, akkor összeveszünk és vége a barátságnak is, amit nem akartam/akarok, mert nagyon fontos nekem. Egyszer beszélgettünk, és elmondtam neki h én kezdek többet érezni mint barátság, erre ő mondta h hát ő nem szeretné hogy ez a barátság akármiért is tönkremenjen és ezért maradjunk csak barátok....Aztán jött egy buli, amin táncoltunk, majd hirtelen mennie kellett, mert másik városban lakik (nem túl messze) de bnőjéék mentek haza, és velük volt..De akkor már majdnem smároltunk, percek kérdése volt...pont rossz időben jött szólni a bnője..Pár nappal később telefonon beszéltünk, és akkor azt mondta h jo volt a buli, de majd legközelebb befejezzük amit elkezdtünk..S azóta pedig úgy alakul a dolog, hogy soha nem tudjuk befejezni...Bulikba mostanában nem jár, vagyis nem nagyon engedik olyan 'színvonalú' bulikba amilyenekbe én járok, néha ha találkozunk, akármennyire is kettesben akarok lenni vele, mindig ugyjön össze hogy hirtelen otterem jópár ismerős...Általában az övé, mert én haverjaim tudják nagyon jol hogy mi a szitu..Plusz ő egy teljesen más társaságban van mint én. Kb 10km-re tőlünk egy faluban van ahol kb az 5-6 fős társaságábol akikkel szoktak járni valahova, ő meg egy bnője aki értelmes...többi ilyen zetorfejű emberke..-_- Viszont ő teljesen más színvonalon nyomja mint azok, jól néz ki, aranyos, trendi stb szal neki nem ott lenne a helye..

Nah visszatérve, most ilyen baráti viszonyban vagyunk, mint azelőtt, hogy beleestem vna...facen beszélünk sokat, nemsokára találkozunk..Az érzés, már kezd csökkenni egy kicsit, hogy nyár van, többet bulizok, megyünk erre arra, elterelődik a figyelmem, plusz kevesebbet is találkozunk...De nem akar kimenni a fejemből, és érzem hogy meg kell szereznem. Nem tudom miért, külsőre nem teljesen tökéletes a csaj, nem egy full bombázó, hanem egy erős átlagnak mondható, de vmivel annyira megfogott, hogy nem akarom elengedni. Lehet furcsán hangzik az egész törénet, lehet hogy hosszúra is sikerült, de remélem tudtok valami választ adni rá.

előre is köszi:)

16/F

2011. júl. 4. 00:59
 1/5 anonim válasza:

Hát igen, sz@r dolog beleszeretni egy barátba. Döntsd el, hogy megéri-e a kockázatot.

Szerintem nem.

Ha gondolod kifejthetem bővebben, miért nem.

2011. júl. 4. 01:03
 2/5 anonim válasza:
szia :) huh hát ilyen szituban én mindenképp megpróbálnék egy próbát ..megkeresném.aztán ha nem müködik akkor meg hagynám és próbálnám kiverni a fejemből.figy ha ő nem jön össze nem ő az igazi majd lesz más...de tényleg! nekem is volt ez az 26 éves vcok lány csalódtam én is 100x de egyszer eljön az igazi én minidg ezt mondtam és igy is lett :)
2011. júl. 4. 01:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogyha úgy érzed, hogy barátként sokat jelent neked, ne rontsd el. Ha esetleg kiderül, hogy még sem egymásnak valóak vagytok, nagyon nagy a rizikója, hogy nem csak, mint szerelmet buktad el. Csajozási szokásaid igen érdekesek, én azt mondom, hogy inkább hívd el valahova, nem minden csaj szereti ha belemászol az arcába minden lényegi előtartalom nélkül. Mozi, vagy kettesbe egy naplementét megnézni, kreatívkodj. De én még mindig azt mondom, ne áldozd fel a barátságot, vagy ha igen, akkor legyél nagyon biztos benne.
2011. júl. 4. 01:09
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

3. válaszolónak: Teljesen igazad van a dologban. Ezt mindig a helyzet adja, nem mindig így csinálom, és persze nem is mindegyik csaj szereti..Ezzel csak azt akartam monddani, hogy más esetben sokkal határozottabb voltam, és nem értem ebben a szituban miért nem voltam az..már bánom egy kicsit hogy még a kezdetek kezdetén nem nyomultam rá erősebben, és lehet azóta is együtlennénk..sztem parás hogy ezzel az óvatoskodással elrontottam a dolgokat:S De nemtom, majd találkozgatunk, és ahogy alakul..köszi még1X a gyors válaszokat:)

2011. júl. 4. 01:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Remélem sikerül, de a barátait ne szóld le, meg ne akard, hogy otthagyja őket, mert be fog rád rágni, és semmi se lesz a dologból.

A másik, meg akár az ő barátaival is beszélhetnél, hogy ha lehet hagyjanak kettesben vele.

2011. júl. 4. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!