Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem a barátnőm?
Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt, korábban már jártunk 2 évet akkor szakítottunk de a jó viszony megmaradt. Most ő akart velem összejönni mivel én is kedveltem így belementem. Az első 2-3 hónap nagyon jó volt, sok program, együtt töltött idő, jobb volt mint a korábbi 2 éves kapcsolatunk valaha is. Az elmúlt 1-2 hónap azonban egyre rosszabb. Heti egy, maximum két találkozó még így is hogy szünet van, legtöbbször már nem is akar együtt aludni velem, helyette napközben találkozunk, ha mégis együtt alszunk jó esetben van egy együttlét, de több nem igazán szokott összejönni mert jönnek a kifogások. Nem igazán hajlandó találkozni velem, mindig nekem kell rákérdezni hogy mikor találkozunk újra és mivel az évek során megszokássá vált msn-en beszéltünk napi szinten de ide is alig jön már föl, annak ellenére hogy facebookon látom hogy fent van. Ha mégis rámír akkor is 5-10 percenként válaszol és úgy érzem szándékosan provokál ki vitákat melyek végén kioktató és lekezelő módon válaszol nekem. Probáltam már többször is beszélgetni vele, ezek után állandóan megígéri, hogy változtat ő is, megért engem, többet leszünk együtt újra de egy napra rá olyan mintha nem is beszéltünk volna semmiről. Kezdődik az egész előről és minden megismétlődik. Tudom, hogy minek a jelei ezek és hogy semmi jóra nem számíthatok, de nem értem miért történt ez. Nem voltak viták, gondok csak az után hogy ezt az egészet elkezdte és azóta tehetetlen vagyok, nagyon szeretem őt és nem akarom elveszíteni, de mégis érzem hogy kicsúszik a föld a lábam alól. Mit tudtok mondani? :(2011. júl. 3. 22:08
1/5 anonim válasza:
az kevés egy kapcsolathoz hacsak az egyik fél akarja:S
te is tudod mit kéne tenned...
2/5 anonim válasza:
Szerintem, mivel lány vagyok, magamból kiindulva.. vagy van valakije rajtad kívül, vagy nagyon ismerkedik..2 vasat tart a tűzbe , amelyik jobban izzik megmarad. Viselkedéséből erre következtetek, már voltam én is ilyen helyzetben.
3/5 anonim válasza:
szereted? szerintem ő téged már nem, csak ha úgy van, legyen neki valaki.
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos ez nekem is megfordult a fejemben, hogy van valaki a képben pedig hosszú ideje ismerjük egymást és nem ilyennek ismertem meg. Ami elég gyanús mostanában az az, hogy az egyik barátnőjével igen gyakran találkozik, annak ellenére hogy azelőtt jó ha félévente egyszer összefutottak. A másik ami furcsa az egyik haverom. Lehet ez már a gondok miatti üldözési mánia, de úgy vettem észre hogy a a barátnőm elég sokszor rákérdez, hogy mikor dumáltam a haverommal legutóbb, mikor találkozunk és a haverom is viszonylag gyakran felhozza a barátnőmet. Legutóbb egy kerti grillezés volt amire mentem és akkor is többször mondta a barátom hogy hozzam a barátnőmet, majd amikor ott voltam és mivel nem ért rá nem tudott eljönni kérdezte hogy miért nem jött el. Ma is dumáltam a haverral msn-en és ekkor is rákérdezett hogy a barátnőm merrefelé van most. Korábban mindhárman osztálytársak voltunk és ők ketten ki nem állhatták egymást, mindig rosszakat mondtak egymásról és érettségi óta tudtommal nem is találkoztak, mert sz iskolai évek alatt sem voltak beszélőviszonyban.
2011. júl. 3. 22:23
5/5 anonim válasza:
Az is lehet, hogy senki sincs a képben, egyszerűen nem érzi már azt, mint régen, de közben a ragaszkodás irántad benne van. De semmi más. Meg a szép emlékek. Nem biztos a másik fél, addig ne is gyanúsítgasd, amíg nem vagy benne 1000000% biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!