Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "macsó" féle, jó pasiknak, miért nem kell egy kedves, normális, természetesen szép lány barátnőnek?
Nem értem miért, de az efféle jó pasiknak, vagy nincs barátnője, vagy valami tipikus plázapi...,vagy valami furcsa véletlen folytán tényleg ronda lánnyal járnak.
Milyen pasit értek ezalatt: férfias, de nem túl kigyúrt testalkatúm, helyes, férfias arcú pasikat, akik borostásan, vagy anélkül is férfiasan helyesek, nem olyanok, mint egy ősember, de nem is a Bradpitt féle cukipasik(bár nekem ő sosem tetszett...). Márkás rucikba járnak, még ha csak pár ruhájuk is van, de márkás. Adnak magukra, de nem metroszexuálisak.
Na az ilyen pasiknak, vagy nincs nője, mert bulikba szednek fel egy éjszakás kalandra lányokat, vagy a tipikus szőke, vagy koromfekete műkörmös, cicanacis, totál latex, feszülő ruhás lányokkal járnak, akiken 3 kg smink van (ezt nem értem, hogy tetszhet valakinek egy ilyen nő...), vagy tényleg ronda pl. 150kg-os csajjal vannak együtt, aki arcra szép, de nem értem, hogy tetszhet valakinek egy irdatlan kövér lány, mert egy kis túlsúly tényleg elmegy, és nem vészes, de láttam már iszonyat jó pasit komolyan túlsúlyos csajjal, vagy olyannal, akinek tényleg ronda arca volt.:S
Most akkor egy jó alalkú, szép arcú lány, akinek smink nélkül is szép, tiszta arcbőre van, ha sminkel sem viszi túlzásba, ízlésesen, divatosan öltözködik, kedves, nyit mindenki felé, nem beszél megállás nélkül, de mindenhez hozzá tud szólni, miért nem kell egy ilyen "fajta" pasinak?
Légyszi normális válaszokat, véleményeket írjatok!
Minden ember más = minden embernek más tetszik külsőre + minden ember mást vár el belsőre. Most nem tudhatja azt senki hogy ennek a férfinek miért tetszik az elvileg "rosszabb".
Most ez olyan hogy van egy baracktorta és egy csokitorta. Én a baracktortát választom a kettő közül, más a csokitortát. Lehet ami nekem kék, az másnak zöld. Nem lehet jobban megmagyarázni :D Csak ez a férfi tudná
Mert egy ilyen pasi olyan nőt keres aki hasonlóképp divatmániás pl.
De honnan veszed,hogy Te szép lány vagy?
Én fekete hajú,műkörmös,sminkelt csaj vagyok és bolondulnak utánam a férfiak.Smink nélkül sem lehet tőlem megijedni.Mért kell elitélni az ilyet?
Mért fontos ,hogy márkás ruhákba járjon?
Azt eltudod képzelni,hogy egy duci lányba is bele lehet szeretni?Biztos többet tud adni mint Te,aki ilyen felszines.
"Nekünk így látatlanban mégis honnan kéne tudnunk a választ rá?"
Ez egy tipus, es olyanokat keres, akik szinten megkuzdottek evvel a helyzettel ezen a tipuson kerezstul, és mar van tippjuk rá, hogy mitol van a jelenseg. Ennyi.:) Erre jo az Internet: hasonszorueket talalni.
elég sok keserűség van benned. na ez az, ami tuti nem tetszik a pasiknak. lehet, hogy ez is hozzájárul hozzá, hogy nem te kellesz neki.
másrészt meg mindenkinek más jön be, attól, hogy te nem érted, hogy tetszhet neki, attól még tetszhet neki.
Húh kisebb vita alakult ki, nem ez volt a célom.
Csak hogy világos legyek, nem nekik nem kellek, csak egy ilyen típusú srácnak nem kellek, több hasonló értelmes nő ismerősöm, is hasonló cipőben jár, mint én ezért írtam többes számot. Aki nekem kéne, neki nincs barátnője, ő pont az, aki bulikba szed fel lányokat, akik elég alpári viselkedésűek, értem ezalatt a lerészegedést stb. na meg a külselyük sem az izlésesen szép öltözködést jellemzi.
Van viszont ismerősöm/barátnőm, akinek szintén hasonló stílusú srác tetszik, de ő összejött egy bizony tényleg ronda, és még ráadásul ápolatlan lánnyal. Én azt nem értem, miért jobb egy szó szerint buta, giccsesen felöltözött lány, aki jól akar kinézni, de póthaja, műkörme van, tetovált szemöldöke stb. amire nem tudom honnan szed pénzt, bár mindegy is, na de mért jobb, mint az, akinek vannak életcéljai, normálisan tanul, értelmes, és normális életvitelt folytat....És nem kell a kérdésemet kiforgatni, az oké, ha valakinek más tetszik, mert mindenkinek más a szép, de azért vannak bizonyos határok. Azt hiszem a 20:48-as válaszoló értette a kérdést...
Szóval ti értelmes nők vagytok, és hozzátok képest ők csak primitív élőlények. A lényeg még mindig ebben van, hogy vagy nem keresnek komoly kapcsolatot és most jó nekik a könnyen kapható, vagy nem is szeretik az okosabb nőket, mert ők okoskodnak. (ha egyáltalán egy értelmes nő kiemeli azt magán hogy őőő jujj de értelmes = azt nem bizonygatni kell)
A másik meg hogyha ilyen a hozzáállásod dolgokhoz, hogy csak úgy lehet minden ahogy Te azt elképzeled, mert máshogy nem lehet hiszen a neked szép csak neked széppel jöhet össze, a neked okos csak neked okossal stb., akkor nem csodálom, hogy koptatnak az ilyen férfiak téged, és a hozzád hasonló lányokat. + van egy dolog: az irigység elvakít. Szóval ez is benne van hogy ezért is hülyézed le az olyan lányokat akikkel ez a pasi kikezd. Egyébként is pár külső jegy alapján nem ítélhetünk meg senkit. Nem tudhatunk róla sok mindent ismerettség nélkül. Persze nem hiszem hogy az így kinéző lányok atomfizikusok lennének, de lehet egy olyan ügyvédnő is aki valamilyen gyerekkori dolga miatt nincs megelégedve a külsejével, és ezért csinál magával ilyeneket (nekem nem jönnek be). Persze erre is kicsi az esély, de ne ítélj már el egy embert abból hogy most neki bejön a műszempilla meg a műhaj. Attól még nem biztos hogy olyan buta vagy életképtelen. Azért is mert néha elereszti magát, és kicsit iszik, még az sem a világvége. Csak az a baj, hogy ebben az országban már jól érezni sem lehet magát az embernek, mert tele van olyan irigy emberekkel akik lesik minden mozdulatát, és elítélik minden apró cselekedete miatt. Pedig azt sem tudhatod hogy miért teszi. Részegedhet le rendes ember is. Csak az a baj hogy az ítéletek kereszttüzében, ilyen dolgok alapján mondják meg emberekről hogy milyenek. Majd ha beszélgetsz vele fél éven keresztül legalább, na akkor mondhatod azt, hogy ismered valamennyire a lelkét és tudhatsz róla valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!