Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el a reménytelen szerelmet?
Aki ennyire kihangsúlyozza, és folyton azt mondja minden 2. mondatában, hogy "szeretem a párom, imádom, ő kell nekem, sosem kéne más, sosem hagynám el stb.." Pont ezek az emberek azok akik nagyon is félnek attól, hogy beleesnek egy másik emberbe.
ÉS megpróbálják az érzéseiket kiölni magukból amit a másik iránt éreznek!
ÉS egyre nagyobb a kísértés! Ergo ezeket az embereket akik ennyire hangsúlyozzák ezeket a dolgokat, pont őket a legkönnyebb eltántorítani a párjuktól...attól a párjuktól aki iránt apadnak az érzéseik és kétségeik vannak afelől , hogy ez valóban jó lesz e így, ha vele maradok.....
Szóval:)
Szerintem, el kell döntened , hogy valójában mit is érzel!
HA! teljesen őszinte vagy magadhoz....gondolom nem vagy 60 éves, hogy kötelezően egy ember mellett éld le az életedet....
Nekem ez az elvem:
" Ha két fiúba vagy szerelmes, a másodikat válaszd, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, nem szeretél volna bele a másikba"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!