Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk szeretnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk szeretnétek egy olyan világban élni ahol akármennyire barátnőtök lehetne egyszerre vagy akár következmények nélkül csalhatnátok meg a barátnőtöket?

Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 14:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Jeruzsálem
2011. júl. 3. 15:08
 12/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező akkor gratulálok az értelmi felfogásodnak :)

Igazán bölcs, és kicsit sem óvódás ember lehetsz :)

2011. júl. 3. 15:08
 13/21 anonim ***** válasza:

R.

inkább csak az álmodban légy nagy kujon:), az életben próbálj meg normális pasi lenni..

már ha pasi egyáltalán tud az lenni ://

18/L

2011. júl. 3. 15:10
 14/21 anonim ***** válasza:
Ja és gratulálok, te meg bebizonyítottad azt, hogy pár hülye ember válasza alapján elkönyveled a férfi nemet valahogy :D Biztos szakértő lehetsz :D
2011. júl. 3. 15:11
 15/21 anonim ***** válasza:

Tuti nem kefélnék, de még csak nem is smárolnék olyannal, aki összevissza mindenkivel dug. Gondolom rajtam kívül sokan vannak így, szóval maradnának a ribik, terjednének a betegségek, sok rejtélyes terhesség lenne, bevállalni persze nem vállalná egyik apajelölt sem.

Keleten meg van olyan gazdag egy pasi, hogy soksok nőt eltartson és csak vele dugnak, na de mindenki mindenkivel összevissza?

2011. júl. 3. 15:12
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem, nem tudunk mi vadon élő ösztönlények vagyunk..
2011. júl. 3. 15:12
 17/21 anonim ***** válasza:

+ Ha te csak arra vagy jó a férfiaknak, hogy az ösztöneiket kiéljék rajtad, az nem az ő hibájuk. Vagy nem csak az övék. Attól még vannak olyan lányok/nők, akik mellett szívesen lekötjük magunkat. Én is így vagyok. Persze néha csábít a dolog, de az ember ilyen. Nem csak mi férfiak, hanem nők is. Nincs olyan, hogy ha kapcsolatba élsz akkor már nem találkozol más szimpatikus emberrel vagy olyannal aki tetszik. És most ez egy olyan kérdés volt, ami úgysem történik meg ezért "képzelődni" kezdtek sokan.

A másik meg hogy nézd meg mennyi megcsalós kérdés van és mennyi ebből a nő/lány, hogy jajj megcsaltam a barátomat. Most akkor ebből is az jön le neked hogy minden nő ösztönlény? Inkább annak kéne lejönnie, hogy minden ember más. Nem kell beáltalánosítani mindent, mert azzal nagyon messze kerülsz az igazságtól, és az általánosítás olyanok fegyvere, akik nincsenek túl sok intelligencia birtokában. Persze vannak olyan dolgok amiket valamilyen szinten be lehet általánosítani, hogy pl. a cigók milyenek. De 2 részre osztani a társadalmat nemek alapján kész hülyeség.

2011. júl. 3. 15:17
 18/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, te tényleg nagyon értelmes vagy... a nemi betegségektől való félelem szerintem egy teljesen jogos alap a hűséghez... pláne, hogy a nőknél súlyosabb a legtöbb, tehát nem is csak magukra gondolnak a férfiak ebben a témában... miért tetted fel a kérdést, ha csak azok alapján a válaszok alapján ítélsz, amikre te számítottál? Tévedtél, ennyi, gáz, hogy nem tudod beismerni. 23L
2011. júl. 3. 15:18
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem örülnék.

Így se jut nekem csaj, hát ha még 1 férfinak több is lehetne...

2011. júl. 3. 15:21
 20/21 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, halottam olyat hogy van akinek 50 felesége van és 112 gyereke, vannak helyek ahol akármennyi feleséged lehet, és semelyikük sem szól meg hogy mikor kivel csinálod, vagy akár többesben is, és én azt nem is értem amikor egy lány valójában nem is szereti a paliját és mégis zavarja ha megcsalja, pff......számonkérésnél le lehetne még húzni a csaj bugyiját és oda bilincselni az ágyhoz és föl vinni még 1-2 nőt és a régi barátnőt is bele venni a buliba, nem nagyon tudna mit csinálni...
2011. júl. 3. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!